KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROBIKE"
Eurobike: Campagnolo és Fulcrum kerekek 2011. október 1. 21:07 Az olasz alkatrészgyártó, a Campagnolo szezon közben már bemutatta új időfutam-kiegészítőit, így a friedrichshafeni kiállításon a legérdekesebb látnivalót az új kerékszettek jelentették, ezekből azonban szerencsére akadt dögivel, több falat is megtöltve a standon.
 
Eurobike: nemcsak pinák, Elite Pinák! 2011. szeptember 29. 10:52 Jót röhögtünk mi, magyarok, amikor pár éve az olasz kult-márka egyik időfutamgépén Pinarello helyett nemes egyszerűséggel egy óriási PINA feliratot láthattunk… Bár a trevisói műhely „lányai” mindig is a legkeresettebbek közé tartoztak, nem árt ezt tovább nyomatékosítani: következzenek tehát az ELIT PINÁK!
 
Eurobike-Mavic: akik diktálják a divatot 2011. szeptember 28. 11:23 Félelmetesen jó design – leginkább így jellemezhetnénk a Mavic 2012-es kínálatát. A franciák szokás szerint diktálja a divatot, világ talán legmeghatározóbb kerék-gyártója új palettájával markáns aláfestést biztosít a fekete színnel előszeretettel játszadozó legfrissebb trendeknek…
 
Eurobike: Voecklerrel tarol a ColnagoC59 2011. szeptember 26. 09:22 A kultikus olasz márkának nagy éve volt 2012-ben, hiszen a francia Thomas Voeckler révén Colnago kerékpár tulajdonosán feszült a legtovább – július 10. és 19. között – a sárga trikó a Tour de France-on, így a laikusok is láthatták, melyik a világ legjobb kerékpárja.
 
Eurobike – Colnago: MTB? Ráadásul 29er?! 2011. szeptember 24. 08:29 Ha az ember azt hallja, hogy Colnago, valószínűleg még eszünkbe sem jut a mountain bike, főleg nem egy nagykerekű, sokkal inkább a csinos országútik, a versenybringák ugranak be a márka hallatán…
 
A világbajnok más, a bringa ugyanaz! 2011. szeptember 22. 06:59 Érdekesség a koppenhágai országúti kerékpáros világbajnokság időfutamával kapcsolatban, hogy a trónfosztás ellenére – a német Tony Martin alaposan elverte a címvédő svájci Fabian Cancellarát – a győztes kerékpár ugyanaz maradt: a Specialized Shiv!
 
Eurobike - Scott: a testnek és a szemnek 2011. szeptember 20. 13:33 A Scott azon kevés márkák egyike, amely még a bringákkal csak ritkán érintkező laikusoknak is szinte elsőre ugrik be, a kétkerekűek szerelmesei pedig tudják, érdemes az amerikaiak kínálatából választani, ha mindig az aktuális csúcstechnikát szeretnénk megvásárolni a pénzünkért…
 
Eurobike - Fizik: Nem szemfényvesztés! 2011. szeptember 18. 18:43 Mindig van új nyeregforma, mindig van rés egy olyan helyen, ahol eddig még nem volt, mindig találkozhatunk egy új elemmel, ami karbonból készül… És??? Szerencsére a Fizik 2012-re más utat választott, végre egy valóban értelmes innovatív ötlettel álltak elő!
 
Eurobike - UMF: Freeride, Fun, Fixie... 2011. szeptember 17. 20:41 2012-re merészen bántak a színekkel az UMF háza táján, és természetesen most nem csak a neonzöldre gondolunk! Bár fekete, de annál figyelemre méltóbb az új UMF extrém-fixi – ilyen még nem volt… És soványabb kiadásban, VPP felfüggesztéssel 180 mm-t mozog jövőre a Freddy!
 
Eurobike - Look: újítások zsúfolásig 2011. szeptember 12. 08:12 Nehezen tudnánk olyan gyártót említeni, amely több figyelemre méltó innovációval rukkolt elő idén, mint a francia Look. A szokatlan megoldásokkal telezsúfolt országúti, a 695, a még csak prototípus krosszbringa, a mountain bike fully kategóriában az Eurobike-Nagydíjat elnyerő 920, a számtalan rendelhető nemzeti színű festés… Melyikkel kezdjük?
 
Következő »