KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TECH"
Sárvédőt és laffantyút(!) a kerékpárra! 2011. október 25. 08:03 A nedves, téli idő közeledtével egyre több bringás gyűlik össze a megszokott hétvégi edzőkörökön, Flórián tér, BAH-csomópont, KSI faház, stb. Mindez nagyon jó, ugyanis a lehangoló időjárási körülmények között sokkal kellemesebb az alapozás, ha nem „szürke gondolatokat” inspirál a szürke táj, hanem lehet közben beszélgetni az edzéstársakkal. Egyvalamiről azonban ne feledkezzen meg senki, társaságban a társakat is figyelembe kell venni, és be kell tartani néhány szabályt. Ezek közül most a sárvédelemről lesz szó.
 
Shimano-2012 premier: új Ultegra design 2011. március 2. 07:52 A japán alkatrészgyártó, a Shimano hivatalosan is lerántotta a leplet néhány 2012-től kapható újdonságáról, ezúttal elsősorban a csúcskategóriában már bevezetett új megoldások megjelenése a lejjebb pozícionált alkatrészcsaládoknál került előtérbe.
 
A hegyikirályok bringája: Bianchi Oltre 2011. január 14. 09:03 Bemutatták az olasz Androni Giocattoli csapat 2011-es Team bringáját, a friss fejlesztésű Bianchi Oltrét, egyedi színekben, de megtartva a hagyományos celeste-zöldet.
 
Bemutatta új gépét a szupercsapat 2011. január 7. 19:40 Egy rövid videoklip arról, hogyan nyeri el végleges formáját a tegnap bemutatkozó Leopard-Trek csapat bringája, amely türkizkék-fehér-fekete designjával az egyik legmutatósabb kétkerekűje lesz a profi mezőnynek.
 
A Lampre és Szeghalmi Bálint új Wilierje 2010. december 26. 09:53 A Team Lampre-ISD csapat tagjai Darfo Boario Terme-ben a szokásos év végi első összetartás alatt átvehették a 2011-es szezonban használatos új Cento1 Superleggera Racing (SLR) kerékpárokat a Wilier Triestina vezetőjétől - Andrea Gastaldello-tól.
 
A Movistar Pinarellója elektro-Campával 2010. december 22. 09:17 A Pinarello és a Campagnolo gyár hosszú évek óta „házi tesztcentereként” is működő spanyol profi kerékpáros csapat, a Team Movistar megkapta a prototípus elektromos Campagnolo váltórendszerekkel szerelt Pinarello Dogma 60.1 kerékpárokat.
 
Teljes téli ruházat a NorthWave-től 2010. december 14. 14:36 Alacsonyan röpködnek a mínuszok, a kerékpározás határait feszegeti az időjárás. Egyesek szerint ilyenkor már nem épelméjű dolog két keréken gurulni, mások pedig inkább megfelelő öltözéket választanak a sportoláshoz kevésbé megfelelő körülményekhez…
 
Ritchey mtb-külsők gyors/saras talajra 2010. december 12. 09:23 A Ritchey 2011-es gumikínálatában két újdonságot is találhatnak az XC/maraton menők, a gyors pályákra szánt vadonatúj mintázattal ellátott WCS Shield külsőt, valamint a dagonyában is kiválóan muzsikáló WCS Z-Max Grip gumit.
 
Ergon markolatok - hogy ne fagyjon a kéz 2010. december 6. 11:35 A téli hidegben a bringások egyik legfőbb problémája a végtagok fagyása, ami könnyen bekövetkezhet, ha nem védjük megfelelő felszereléssel kezünket, lábunkat. A védelem azonban nem csak a megfelelő ruházatot jelenti…
 
Campagnolo téli ruházat a Bringavilágban 2010. december 2. 20:44 Pár napja se szó, se beszéd, ránk rontott a tél, és elég nagy bajban lehet az egyszeri bringás, ha hiányos a téli ruhatár. Sebaj, a Bringavilág Sportközpont sietett hamar segítségünkre, nemcsak kiváló minőségű, de a divat szempontjából is élenjáró Campagnolo ruhakollekció bemutatásával.
 
Következő »