Campagnolo téli ruházat a Bringavilágban

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 2. 20:44
Pár napja se szó, se beszéd, ránk rontott a tél, és elég nagy bajban lehet az egyszeri bringás, ha hiányos a téli ruhatár. Sebaj, a Bringavilág Sportközpont sietett hamar segítségünkre, nemcsak kiváló minőségű, de a divat szempontjából is élenjáró Campagnolo ruhakollekció bemutatásával.


Ilyenkor sokkal inkább megéri első osztályú téli cuccokba fektetni, mint mondjuk jobb alkatrészekbe a kerékpáron, mert ezek valóban fokozzák a kerékpározás élményét, fittyet hányhatunk a hidegre.

A felhasznált speciális szövetek tökéletesen teljesítik funkciójukat, legyen szó aláöltözetről, nadrágról vagy felsőről. A téli ruházatnál pedig fokozottan számítanak a nedvesség elvezető és hőszigetelő tulajdonságok, amiben a Campagnolo kerékpáros ruházat szintén élenjáró. A külcsínnel kapcsolatban pedig ne is szaporítsuk a szót, nem véletlenül az olaszok diktálják a divatot. A Bringavilág kerékpárüzlet jóvoltából (Bp. V. ker. Vadász utca 10.) az alábbiakban bemutatottnál jóval szélesebb kínálatból válogathatunk, aki pedig előre gondolkozik, a nyári ruházatot ritka alacsony akciós áron vásárolhatja meg.

Ajánlott termékek:

C287 Campagnolo M. S. System 2P aláöltözet


A legzordabb időjárási körülményeknek megfelelően kifejlesztett hosszú aláöltözet, kétrétegű, Hollow Core, kompozit szerkezetű anyagból. Polipropilén szövetből, elegáns, Campagnolo logókkal díszített szegélyekkel.
Ára: 11 800 Ft

C442 Campagnolo T. G. System Raytech kesztyű


Kompozit szerkezetű kerékpáros thermo kesztyű, a szélálló, hőmegtartó és lélegző tulajdonságokat ötvöző Textran szövetből. A kézfej, a csukló részen, valamint a hüvelykujjnál is a használat szempontjából legmegfelelőbb kialakítással. A tenyéren csúszásgátlókkal, gél betétekkel a támasztási pontokon, fényvisszaverőkkel. Közepesen hideg időjárásig ajánlott.
Ára: 10 700 Ft

C718 Campagnolo T. G. System vízálló kesztyű


Teljesen csapadékálló kialakítású kerékpáros kesztyű, hideg időjárásban ajánlott. A tenyér részen csúszásgátló kiképzéssel készül, gél betétekkel a támasztási pontokon, fényvisszaverőkkel. Meghosszabbítás a csuklónál az ízületek védelme érdekében.
Ára: 12 900 Ft

C639 Campagnolo Full Thermo Textran Jacket


A felső kategóriás racing-kollekció „mindentudó” thermo fölsője, lélegző, ugyanakkor víz és szélálló Thermo Textran anyagból. Elöl láthatatlan zipzározható nyílások a folyamatos szellőzés megkönnyítésére. hátul szintén zipzárral záródó zseb az edzéshez szükséges cuccoknak. Passzentos nyak és csuklórész, derékban szilikonos gumírozás. Fényvisszaverő logók és csíkok.
Ára: 45 500 Ft

C665 Campagnolo Thermo Textran Bib


A felső kategóriás racing-kollekció téli hosszúnadrágja 8 panelből áll össze, elöl szélálló és lélegző Thermo Textran szövetből, hátul a legjobb lélegző és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező „Artica” különleges Lycra anyagból. Anatómikus TRi-ProPad betéttel, zipzározható a bokánál, fényvisszaverő csíkok és logók.
Ára: 37 900 Ft

C3000 Campagnolo Full Thermo Textran Jacket


A Factory Team kollekció thermo dzsekije, szélálló és lélegző anyagból. A hátoldalon extra lélegző szövet, hagyományos háromrészes kerékpáros zsebbel. Ergonómikus kialakítású, mindkét irányban könnyedén húzható fityegő a zipzáron, hogy kesztyűben se okozzon problémát le- vagy felhúzni.
Ára: 29 900 Ft

C3003 Campagnolo Logo Bib


Kantáros hosszúnadrág kerékpáros betéttel a Factory Team kollekcióból. 6 panelből összevarrt őszi-téli ruhadarab, profi Tri-ProPad betéttel, mikroszálas anyagból, fényvisszaverő logóval. A szárakon kengyellel.
Ára: 22 500 Ft

C723 Campagnolo Factory Team téli sapka


Téli bringás sapka mikroszálas, lélegző anyagból, sima felületének köszönhetően fejvédő alá is felvehető. A tarkót és a füleket is védi.
Ára: 5 300 Ft

C823 Campagnolo Heritage Thermo Textran Jacket


A retro stílusú Heritage kollekció szélálló, lélegző thermo felsője Thermo Textran szövetből, mikroszálas betétekkel a még jobb lélegző és nyúlási tulajdonság érdekében. A hátoldalon két, zipzározható zsebbel, olasz nemzeti színű Campagnolo logóval, fényvisszaverő csíkokkal.
Ára: 34 900 Ft

C829 Campagnolo Heritage Bib hosszúnadrág


Kifejezetten mostoha körülmények között is használható thermo kerékpáros nadrág, a legellenállóbb Thermo Roubaix anyagból, ami ugyanakkor lélegző és szárazon tartja a bőrt. Anatómikus Tri-ProPad betéttel, zipzározható a bokánál, fényvisszaverő csíkok.
Ára 28 200 Ft

C909 Campagnolo Heritage technikai gyapjú szvetter


Hagyományos technikai öltözet gyapjú és polipropilén szálakból. Retro stílusú design, nagy Campagnolo logóval elöl, a nyakrészen zipzárral, a gumírozott passzentoknál olasz nemzeti színű csíkokkal.
Ára: 29 900 Ft

Bővebb információ a Campagnolo választékról IDE KATTINTVA!

A Bringavilág Sportközpont egy játékra is szeretné invitálni olvasóinkat, a téli ruhabevásárlás mellett. A felajánlott nyeremények az ilyenkor aktuális kerékpárápoláshoz nyújtanak segítséget.

Érdemes tudni, hogy amennyiben a kényes alkatrészeken (lánc; fogak; tányérok; fékbetétek; stb.) látszik, hogy elhasználódtak a nyár folyamán, ilyenkor érdemes elvégezni a nagygenerált is, van rá idő a hosszú estéken. Ha valaki bizonytalannak érzi magát a szerelésben, keressen fel szakszervizt. A bringaboltoknak is az lenne ideális, ha télen csinálhatnák a teljes átnézéseket.

A Bringavilág 1-1 liter, összesen két Muc-Off Nano 1000ml kerékpárápoló folyadékot 2 590 Ft értékben, valamint három Rohloff láncolajat 50ml, egyenként 1 690 Ft értékben ajánlott fel az első öt jelentkezőnek, akik megírják, hogy ki volt a legjobb magyar elit férfi versenyző a 2010-es Balaton Bike Fest mountain bike maratonon, hosszú távon. A megfejtést az info@bringavilag.hu címre kérjük küldeni „játék” jeligére. A nyeremények az üzletben átvehetők.

Bringavilág Sportközpont, 1054 Budapest, Vadász u.10., 061-373-0241, info@bringavilag.hu