Teljes téli ruházat a NorthWave-től

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 14. 14:36
Alacsonyan röpködnek a mínuszok, a kerékpározás határait feszegeti az időjárás. Egyesek szerint ilyenkor már nem épelméjű dolog két keréken gurulni, mások pedig inkább megfelelő öltözéket választanak a sportoláshoz kevésbé megfelelő körülményekhez…


Az egyik legnagyobb kerékpáros ruházatot és kiegészítőket gyártó cég, az olasz NorthWave, gyakorlatilag teljes palettával rendelkezik ezen a téren, segítségükkel tetőtől talpig hozzáöltözhetünk a télhez.

Bemutatónkban különböző hőmérsékletben használható ruhadarabok szerepelnek, fontos megemlíteni, hogy a bemutatott felsőkhöz hozzáillő nadrágok is kaphatóak, az átmenetitől a „legkeményebb” termo-modellekig.

A NorthWave hivatalos hazai forgalmazója a BikeArt.

Northwave Celsius téli cipő

A Northwave új Gore Tex téli kerékpáros cipőjének megvásárlását csak annak nem javasoljuk, akinek még megvan a régebbi változat, és egészséggel használja. Ugyanis hosszú évekre szóló befektetés. A Celsius a Northwave egyik klasszikus modellje, profi téli kiegészítő, amely még a kemény mínuszokban is megállja a helyét, kamásli nélkül. Tökéletesen vízálló anyagból készült, és egyben a szellőzés is megvalósul, ami kerékpározás közben nem semmi…
Ára: 35 700 Ft

Northwave Blade Jacket

Meleg, hosszú felső, a Northwave 4Pro időjárásálló és lélegző szövetéből, Thermopile bolyhos béléssel. Magasított nyak, a derékrészen szilikonos gumírozás, hátul három zseb, a középsőn zipzárral zárható rekesz, elöl hátul fényvisszaverő szálak. Inkább átmeneti, mint téli viselet. Fekete, kék, piros és fehér színben.
Ára: 26 400 Ft

Northwave Tour Jacket

Meleg, hosszú felső, a Northwave 4Pro időjárásálló és lélegző szövetéből, Thermopile bolyhos béléssel. A derékrészen szilikonos gumírozás, hátul három zseb, a középsőn zipzárral zárható rekesz, elöl hátul fényvisszaverő szálak. Fekete és fehér színben.
Ára: 28 800 Ft

Northwave Competition Jacket

Téli felső, a Northwave Xlite időjárásálló és lélegző szövetéből, Thermopile bolyhos béléssel. Magasított nyak, a derékrészen szilikonos gumírozás, hátul három zseb, a középsőn zipzárral zárható rekesz, elöl hátul fényvisszaverő szálak. A három bemutatott dzseki közül a legmelegebb. Fekete és fehér színben.
Ára: 30 900 Ft

Northwave Blade thermo hosszú mez

Hosszú felső poliészter szövetből, belül bolyhos, lélegző anyagból. Három zsebbel hátul, derékban szilikonos gumírozással. Jó lélegző és hőmegtartó tulajdonságainak köszönhetően alsó vagy középső rétegként is hordható télen.  Szürke, kék, piros és fehér színben.
Ára: 15 900 Ft

Northwave Pulse sapka

Meleg sapka polár anyagból, még fagyban is használható. Tetejét egy szalag húzza össze, így akár nyakmelegítőként is használható. Fekete, kék, piros és fehér színben kapható.
Ára: 3 300 Ft

Northwave Core kesztyű

Télen is, de nem fagyban nyújt megfelelő védelmet a hideg ellen a Core kesztyű. Szintetikus bőr tenyér, jó tapadást biztosító szilikon csíkozással. Szélálló 4Pro felsőrész, bolyhos béléssel. Törlő funkció a hüvelykujjnál, a puha anyagból készült betétnek köszönhetően. Kék és piros mintákkal is elérhető.
Ára: 6 600 Ft

Northwave Husky

Fagypont alatt is használható téli kesztyű, a legjobb anyagokból, SoftShell és Thinsulate szövetekből. Vízálló, szélálló, de igazi különlegessége, hogy egyujjasítható, tehát a hosszabb országúti tekeréseken extra védelmet nyújt a szél vagy havazás ellen. Hosszú csuklórésze, melynek szorossága zsinórral szabályozható, szintén hatékonyan véd a hideg ellen. És praktikus karácsonyi ajándék bringásoknak!
Ára: 9 500 Ft

Northwave Contact kesztyű

Vékony, elasztikus szövetből készülő kesztyű, ami anyagvastagságához képest meglepően jól tartja a hőt. Átmeneti időben ajánlott viselet, előnye, hogy nagyon jól használhatóak maradnak ujjaink, finomabb műveletek elvégzéséhez is. Belső oldalán szilikon csíkozás a jobb tapadásért a kormányon.
Ára: 5 200 Ft

Northwave vízálló kamásli

Profi téli kamásli országúti és mountain bike használatra egyaránt. Vízálló, vízlepergető, szélálló, s mindemellett még jól is néz ki. Hátul zipzárral, alul tépőzárral rögzíthető. Hatalmas fényvisszaverő felületekkel.
Ára:  7 900 Ft

A teljes NorthWave választék a BikeArt Centerben, a Csalogány utcában (Kapás utca sarok).