KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FENYVESI_PETER"
Először felnőttként cyclocross-dobogón 2011. október 25. 09:17 Ifjúsági olimpikon hegyikerékpár-versenyzőnk, Fenyvesi Péter először indult felnőtt kategóriában cyclocross versenyen, és Kazincbarcikán egyből dobogóra állhatott. Péter beszámolója:
 
Fenyvesi 4. a Közép-Európa Kupa végén 2011. július 31. 22:28 A Bringabanda junior hegyikerékpár-versenyzője, Fenyvesi Péter a térség rangos olimpiai-krossz versenysorozata, a Közép-Európa Kupa utolsó fordulóján állt rajthoz szombaton a csehországi Ostravában, s végül megőrizte összetett negyedik helyét. Blogja az alábbiakban olvasható:
 
Fenyvesi junior XCO-bajnoki címvédéséről 2011. július 19. 08:18 Vasárnap, a Zalaegerszegen rendezett XCO országos bajnokságon Fenyvesi Péter kiváló taktikáját bevetve megvédte magyar bajnoki címét. Az ifjúsági olimpikon így nyilatkozott a remek versenyről:
 
Fenyő blogja: Samobor C1, Horvátország 2011. június 13. 16:42 Fenyvesi Péter, a Bringabada junior versenyzője a horvátországi Samoborban rendezett mountain bike C1 olimpiai-krossz viadal junior futamában ért el 4. helyezést vasárnap:
 
Juhász a legjobb a horvát C1 XCO-n 2011. június 13. 08:27 UCI C1 besorolású, az olimpiai kvalifikációhoz fontos ranglista pontszerző XCO futamon vettek részt Horvátországban a legjobb magyar hegyikerékpárosok.
 
Fenyvesi blogja a szlovák CEC-futamról 2011. május 23. 21:35 A Bringabanda junior olimpiai-krossz versenyzője, Fenyvesi Péter a dobogó második fokára állhatott fel vasárnap a Közép-Európa Kupa harmadik fordulóján, a szlovákiai Nagypónán rendezett futamon, ezzel a sorozat összetettjében átvette a vezetést. Fenyő beszámolója:
 
MTB sikereink a Közép-Európa Kupában 2011. május 22. 22:02 A Central European Cup 3. fordulóján, a szlovákiai Nagypónán Dósa Eszter (Vitalitás SE-Scott-Nutrixxion) próbálgatta a többnapos terhelést és a szombati Kellys Bakonyerdő Maraton után itt is megszerezte az abszolút győzelmet legfőbb lengyel riválisa Katarzina Solus távollétében.
 
Fenyvesi a leggyorsabb XCO-tudósító 2011. május 8. 23:24 Fenyvesi Péter, a Bringabanda junior hegyikerékpárosa remek eredménnyel, ezüstéremmel zárt a Merida CST Pilis Kupán, azonban egy teljesen más diszciplínában egyenesen rekordot állított fel. Miközben mi még Petacchiék befutójának ismétlését néztük a Girón, beszámolója már a postaládánkban landolt:
 
A legjobb fiatal a Buda Maratonról 2011. május 3. 18:41 Fenyvesi Péter, a Bringabanda U19-es versenyzője abszolútban is az egyik legjobb volt a vasárnapi versenyen:
 
Bringabandás bringaátadás a Bringaexpón 2011. március 6. 07:22 A hazai kerékpársport szempontjából is fontos esemény a ma záró Port.hu Bringaexpo, a hegyikerékpárosok közgyűlést tartottak, a csapatok képviselői egy helyen találkozhattak aktuális vagy leendő támogatóikkal és csapatbemutatókra is sor kerül (vasárnap délelőtt Ora-Hotels-Carrera és Prolog Team prezentáció). Szombatra időzített egy fontos szponzori találkozót hazánk legnépesebb mountain bike egyesülete, a Bringabanda SC is, amiről Dobos Ferenc csapatvezető számol be:
 
Következő »