Bringabandás bringaátadás a Bringaexpón

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 6. 07:22
A hazai kerékpársport szempontjából is fontos esemény a ma záró Port.hu Bringaexpo, a hegyikerékpárosok közgyűlést tartottak, a csapatok képviselői egy helyen találkozhattak aktuális vagy leendő támogatóikkal és csapatbemutatókra is sor kerül (vasárnap délelőtt Ora-Hotels-Carrera és Prolog Team prezentáció). Szombatra időzített egy fontos szponzori találkozót hazánk legnépesebb mountain bike egyesülete, a Bringabanda SC is, amiről Dobos Ferenc csapatvezető számol be:


„Míg a látogatók gyanútlanul nézelődtek a Port.hu Bringaexpón mi izgatottan készültünk a mai nap kiemelkedő eseményeire, aminek keretben Fenyvesi Péter és Búr Zsolt átvehették idei bringájukat Bíró Zsolttól a Haibike képviseletében.

Dobos Ferenc - bringabanda.hu
  Fotó: Dobos Ferenc - bringabanda.hu

Immáron három éve tartó virágzó kapcsolatunk eredményeképp idén Habike Greed RC bringákkal versenyezhet Péter és Zsolt. Az alap felszereltséget feltuningolva Syncros karbon kiegészítők és kerekek kerülnek majd a bringára. Péter Magura Durin teleszkóppal, míg Zsolt a DT Swiss XRC modelljével csillapítja a terep egyenetlenségeit. A bringákat a március 27-i osztrák Kamptal Trophy-n vetik be élesben a srácok.

Dobos Ferenc - bringabanda.hu
  Fotó: Dobos Ferenc - bringabanda.hu

Az átadó során vehette át Péter a 2010/2011-es SuperCross cyclo-cross sorozat elit U19-es korcsoport összetett győzelméért járó Haibike Noon RC vázat. A család és a csapat segítségével egy kerek egésszé kiegészített bringa érkezett. Reményeink szerint Péter ezt majd a 2011/2012-es SuperCross sorozaton sikeresen használja majd. Ezúton köszönjük a sorozat szervezőnek és a támogatóknak a színvonalas versenyeket, vázat! Nagyon szurkolunk, hogy a 2011/2012-es szezonban is megrendezzék ezt a sorozatot!

Dobos Ferenc - bringabanda.hu
  Fotó: Dobos Ferenc - bringabanda.hu

A bringaátadó után ellátogattunk a BikeTex Mavic ruházati standjára, ahol Péter átvehette egyedi támogatásként kapott Mavic Fury cipőjét, amivel idén (is) terheli majd a pedált, és ruházati kiegészítőit.

Köszönet szponzorainknak  a támogatásért!

Fenyvesi Péter így nyilatkozott:

Tegnap a Bringaexpón kaptuk meg csapattársammal, Búr Zsoltival, a karbon Haibike RC mountain bike-okat. A kora délutáni érkezés miatt belefért a bicikliátadás előtt a Mavic kerékpáros cipő és ruházat próbája és átvétele is, illetve megköszöntem a Biketex Kft-nek a szívélyes támogatását, amit a 2010-es évben nyújtott. Az idei év folyamán is megpróbálom a maximumot hozni, és ha csalódást is okoznék, az csak kellemes maradjon. Majd következett a Haibike standon az átadás. Kinyíltak fáradt szemeim, amikor megláttam a szénszálszamarat, nagyon tetszik, és nem csak szép és könnyű, hanem strapabírás szempontjából is a maximumot hozták ki belőle. Bíró Zsolt a Boneshaker tulajdonosa adta át a 2011-es kerékpárokat, amiben közreműködött ”Főnökünk”, Dobos Ferenc is. Hogy nagyobb legyen az öröm, megkaptam a cyclocross vázamat is, amelyet a szüleim és a csapat segítségével egészítettünk ki bringává.

Remélem sikerül az elkövetkezendő 2 évben a csapatomnak és nekem is kedvező együttműködést létrehozni, folytatni. Mindenben a tőlem telhető maximumot szeretném nyújtani, legyen az eredmény vagy csapatmunka. Köszönöm a csapatvezetés és a szponzoraim bizalmát, de térjünk a lényegre: Welcome 2011, hajrá Bringabanda! Március 20-án Tihany kupa, szezonnyitó edzőverseny, addig is jó felkészülést mindenkinek!