MTB sikereink a Közép-Európa Kupában

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 22. 22:02
A Central European Cup 3. fordulóján, a szlovákiai Nagypónán Dósa Eszter (Vitalitás SE-Scott-Nutrixxion) próbálgatta a többnapos terhelést és a szombati Kellys Bakonyerdő Maraton után itt is megszerezte az abszolút győzelmet legfőbb lengyel riválisa Katarzina Solus távollétében.


Eszter a Franciaországi Raid VTT Jura S2 besorolású 3 napos versenyre készül, melyen sprint és maraton versenyeken kell az XCO világranglista pontokért küzdeni június első hétvégéjén.

A Juniorok versenyében Fenyvesi Péter (Bringabanda SC -Haibike) a cseh válogatott Kovar Radim mögött a 2. helyet szerezte meg, ami biztató eredmény a jövő heti Offenburgi Világkupa előtt, amelyen az utánpótlás válogatott tagjaként fog részt venni.

FenyvesiPhoto
  Fotó: FenyvesiPhoto

 

A Kamptal Classic és az ebike.hu kupa után a ma elért eredményeiknek köszönhetően mindkét versenyző a kategóriájában átvette a vezetést CEC összetettjében amely a Jelenia Gora Trophy - Maja Wloszczowska Mtb Race nevű C1 besorolású versennyel folytatódik két hét múlva Lengyelországban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Blazsó és Dósa nyerték a Bakony Maratont
Dósa Eszter és Blazsó Márton nyerték ma a Kelly Bakonyerdő Maratont. Dósa Eszter (Vitalitás SE) a női elit távnak számító középtávon elsőként ért célba 3:09:15 idővel Michelberger Szilvia és Kiss Marina előtt, míg az elit...
Tovább a teljes cikkhez »