KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOSA_ESZTER"
Dósa Eszter blogja a maláj két hétről 2011. november 3. 09:20 Dósa Eszter (Vitalitás SE - Scott - Nutrixxion) a magyar válogatott színeiben a malajziai Langkawi Challenge többnapos hegyikerékpárversenyen vett részt októberben, újabb pontokkal hozzájárulva az olimpiai kvótához. Eszter a versenyről és a rengeteg élményről is ír blogjában:
 
Buruczki-blog a sikeres maláj túráról 2011. október 29. 09:15 Sziasztok! Jó eredményekkel véget ért a meglehetősen színvonalas, ötnapos malajziai Langkawi Mountain Bike Challenge versenysorozat (Szilárd 8. lett összetettben és UCI-pontokat is gyűjtött – a szerk.). Dósa Eszter képviselte a női kategóriát, míg Szász Viktor látta el a kísérő feladatokat.
 
Buruczki a végén negyedik Malajziában! 2011. október 22. 20:29 Buruczki Szilárd remekül ment a malajziai Langkawi Challenge ötnapos mountain bike verseny zárónapján is, a shortrack futamban a 4. helyen végzett a Specialized dél-afrikai sztárja, Burry Stander mögött!
 
Buruczki ötödik az utolsó előtti etapon 2011. október 21. 17:29 Buruczki Szilárd (Kőbánya TC) folytatja fantasztikus versenyzését malajziai mountain bike versenyen: az utolsó előtti szakaszon ötödik helyezést ért el. A férfiak versenyében továbbra is a német Karl Platt vezeti az összetettet, Buruczki a nyolcadik helyen áll. A nőknél Dósa Eszter (Vitalitás SE) a 12. helyen várja az utolsó szakaszt.
 
Buruczki és Dósa pontszerző Malajziában! 2011. október 20. 08:23 A magyar válogatott színeiben Buruczki Szilárd és Dósa Eszter is pontszerző helyen végzett az ötnapos malajziai Langwaki International Mountain Bike Challenge olimiai-krossz futamán, amire a második napon került sor.
 
Dósa Eszter blogja a Vértes Maratonról 2011. október 10. 15:41 A hölgyek között a magyar maraton bajnok, Dósa Eszter nyerte az első ízben megrendezett Villapark Vértes Maratont. A történtekről a Vitalitás SE - Scott versenyzőnője elsőkézből számol be:
 
Buruczki volt a leggyorsabb a Vértesben 2011. október 9. 20:15 A szervezők várakozásait felülmúlva, mintegy 270-en vettek részt a Villapark Vértes Maratonon. A két távon megrendezett verseny hosszabbik, 48 kilométeres távját Buruczki Szilárd (Kőbányai TC) versenyzője nyerte, míg a nőknél Dósa Eszter (Vitalitás SE-Scott) volt a leggyorsabb.
 
Dósa Eszter: hegyi ob hegyibringásként 2011. október 3. 15:53 Dósa Eszter, a regnáló mountain bike maraton magyar bajnok is részt vett, s dobogóra állhatott a vasárnapi országúti hegyi bajnokságon, ahol egyébként kiválóan szerepeltek a hegyikerékpárosok. A rövid, de annál intenzívebb futamról Eszter számol be blogjában:
 
Dósa Eszter blogja a török sikerről 2011. augusztus 30. 17:42 Dósa Eszter a Kappadókiai Bringafesztivál keretein belül rendezett vasárnapi C1-es besorolású törökországi hegyikerékpáros olimpiai-krossz versenyről ír legfrissebb blogbejegyzésében, ahol sikerült megszereznie a győzelmet, és az ezzel járó 60 UCI-világranglista pontot:
 
Dósa Eszter értékeli a Trans Hungáriát 2011. augusztus 23. 15:20 Hazánk első négynapos hegyikerékpáros versenyén, a Dunát és a Tiszát Nagymarostól Tokajig osszekötő Trans Hungária Maratonon Dósa Eszter lett a leggyorsabb női versenyző (szólóban a hölgyek nem vállalkoztak, Eszter vegyespárosban tekert). Blogjában a kemény próbatételt foglalja össze:
 
Következő »