KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BLAZSO_MARTON"
A hazai MTB-kupasorozatok végeredményei 2011. szeptember 25. 10:39 Elkészültek a hegyikerékpáros állóképességi szakágak, az olimpiai szám: az XCO, valamint a maraton-sorozatok összetett eredménylistái, melyek a mountain bike szakági szövetség honlapjáról letölthetők.
 
Próbán az Eurobike legjobb XC-fullyja! 2011. szeptember 7. 11:26 A Look márkanév nem cseng ismeretlenül az országútisok számára, és lassan már a montisok számára sem. Ha jól tudom kb.2006 környékén jöhettek ki az első MTB-vel, amikor Kanadában találkoztam Pierre-Ives Facompres nevű sráccal, aki akkoriban a Look-nál dolgozott.
 
Eurobike: Blazsó Marci 29"-próbája 2011. szeptember 6. 18:54 Az év legjelentősebb bringás seregszemléjén, az Eurobike-on a hazai mountain bike maraton sorozatok legjobbja, Blazsó Márton volt legfőbb „szakértő teszterünk”, akivel találkozott az elképzelésünk a prioritásokat illetően: 29-esek és fullyk. A konkrét próbák leírása előtt Marci általános benyomásairól ír:
 
Blazsó-interjú a Trans Hungária sikerről 2011. augusztus 21. 20:48 Talán senki számára sem meglepő, hogy Blazsó Márton nyerte a Trans Hungária Maratont, eddigi eredményei alapján és a rajtlistára pillantva ez szinte elvárható volt. Az alábbiakban nem is arról kérdeztük, hogyan sikerült összehozni a győzelmet, inkább arról, mi a győztes véleménye az első hazai négynapos hegyikerékpáros versenyünkről, amiről a beszámolókban ezt olvashatjuk: „4 nap tüdőszaggató hőségben, poros és sziklás útszakaszokon, összesen 377 kilométeren és 7400 méteres szintkülönbséggel"
 
Blazsó nyerte az I. Trans Hungáriát 2011. augusztus 20. 17:16 Blazsóval az élen érkezett be Tokajba négy nap után a Trans Hungária Maraton hegyikerékpáros verseny, miután a Zemplénen is átszáguldott a Zemplénen mezőny.
 
Trans Hungária: a Kékes után is Blazsó 2011. augusztus 18. 21:43 Ágyúszóra indultak Hollókőről a bringások, és a második napon, 32 fokos hőségben Kékestetőre is felkapaszkodtak a Trans Hungária Maraton résztvevői. A leggyorsabb ismét Blazsó Márton volt, és a tegnapi nehézségek után magára talált a nagymarosi páros, Melts András és Grósz Béla is.
 
Blazsó bekezdett a Trans Hungárián 2011. augusztus 17. 20:21 Szárazság, por, hőség és várakozás feletti pályarekord Blazsó Mártontól az első etapon! Elrajtolt a hazai hegyikerékpározás történetének leghosszabb etap-versenye, a Trans Hungária Maraton, még 3 kemény nap vár a maratonistákra.
 
Blazsó és Módos nyerték a Bükk Maratont 2011. augusztus 7. 18:20 Az elit férfiak hosszú távján Blazsó Márton győzelmével ért véget a XI. Bükk Hegyikerékpáros Maraton, a 91 kilométeren 4 óra, 3 perces időt hajtva, Blazsó több mint tíz perccel verte a második helyen befutó Grósz Bélát.
 
Blazsó-siker a szerb XCO-n, Marci blogja 2011. június 27. 18:04 Blazsó Márton a Bike Team Szeged hegyibringása nyerte vasárnap Újvidéken az UCI C2 besorolású olimpiai-krossz viadalt, a Vojvodina MTB Trophy-t. A versenyen totális magyar fölény mutatkozott, ugyanis további értékes UCI ranglista pontszerző helyeken az Euro One-Cube kerekesei futottak be, Szatmáry András ezüstérmes lett. Az EOC kapitánya, Bogár Gábor végül éppen lecsúszva a dobogóról negyedik helyen ért célba, míg a legifjabb EuroOne-Cube tag, Csielka Márk a 8. helyezést szerezte meg.
 
Blazsó és Dósa a Szilvást is megnyerték 2011. május 29. 18:25 Blazsó Márton (Bike Team Szeged) nyerte a jubileumi, X. Specialized Szilvásvárad Maratont, ráadásul új pályacsúccsal, 5 órán belüli idővel (4:46:09) teljesítette a 117 kilométeres távot. A hölgyek között – 77 kilométeren - Dósa Eszter (Vitalitás SE) tartotta nyerő formáját, hasonlóan Blazsóhoz, hiszen múlt héten a Bakony Maratonon szintén ők diadalmasodtak az első XCM kupafordulón.
 
Következő »