A hazai MTB-kupasorozatok végeredményei

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 25. 10:39
Elkészültek a hegyikerékpáros állóképességi szakágak, az olimpiai szám: az XCO, valamint a maraton-sorozatok összetett eredménylistái, melyek a mountain bike szakági szövetség honlapjáról letölthetők.


A férfiak között Blazsó Márton duplázott, az XCO- és a maraton kupasorozatban is a szegediek versenyzője volt a legjobb. A hölgyek között az olimpiai számban Módos Gabriella (Merida-Maraton Team CST), a maraton szakágban Michelberger Szilvia (Fillari Team Budaörs – Mondraker) nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt.

Olimpiai-krosszban sajnos a tervezett öt futam (ebike.hu Kupa, Pilis Kupa UCI C2, Balaton Bike Fest UCI C2, Tamási Kupa, Mountain Bike Magyar Nagydíj - Veszprém UCI C2) helyett csak háromból (ebike.hu Kupa, Pilis Kupa UCI C2, Mountain Bike Magyar Nagydíj - Veszprém UCI C2) állt össze a végeredmény.

Tirszin János - nutrixxion.hu
Módos Gabriella Fotó: Tirszin János - nutrixxion.hu

A  maraton szakágban a Kelly's Bakonyerdő Maraton 2011.05.21., a Specialized Szilvásvárad Maraton 2011.05.29., a Crosskovácsi Maraton 2011.06.18., a Bükk Maraton 2011.08.07. és a Mátra Maraton 2011.08.28. alapján számolt a szövetség összetettet.

Takács Tamás
Michelberger Szilvia Fotó: Takács Tamás

Utóbbi szakágban a győztesek, Blazsó Márton és Michelberger Szilvia – bár még nincs hivatalos eredmény – egyben a Top Maraton sorozat összetettjét is megnyerték.

A részletes, korosztályos eredménylisták XCO és XCM szakágakban letölthetők a szövetség honlapjáról, IDE KATTINTVA , a versenyeredmények 2011 pontig legörgetve.

Eredmányek:

XCO:

Elit férfi/U23:
1 Blazsó Márton Bike Team Szeged
2 Buruczki Szilárd Magellan Kőbányai TC
3 JUHÁSZ Zsolt Euro One-Cube Pro MTB Team
Elit női/U23:
1 MÓDOS Gabriella Merida Maraton Team-CST
2 BENKÓ Barbara Focus-MIG Team
3 POÓR Brigitta X2S-KONA TEAM

XCM:

Maraton, elit férfiak:
1 BLAZSÓ Márton Bike Team Szeged
2 BURUCZKI Szilárd Kőbányai TC
3 HORVÁTH Attila Vilmos Cube-Csömör
Félmaraton, elit nők:
1 MICHELBERGER Szilvia Fillari Team Budaörs
2 BALÁZS Beáta Bringabanda SC
3 DÓSA Eszter Vitalitas SE

.