KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THOMAS_VOECKLER"
A Tour francia sztárja a versenyló ellen 2011. augusztus 20. 08:16 Napjaink immár vitathatatlanul legnagyobb francia bringás sztárja – a Tour de France-on mutatott heroikus teljesítményével: esélytelenként negyedik lett összetettben és 10 napig viselte a sárga trikót – Thomas Voeckler egy versenylóval mérkőzött az ügetőn Les Sables d'Olonne városában.
 
A Tour-királyetap "két győztese" értékel 2011. július 21. 21:33 Andy Schleck tavalyhoz hasonlóan idén is megnyerte a Tour de France királyetapját, ám micsoda különbség van a két győzelem között…
 
Ki repült, ki elszállt ma a Touron 2011. július 20. 18:26 A szakaszgyőztes és a sárga trikós nyilatkozik a Tour de France 17. szakaszáról, ami során belekóstolt a mezőny az Alpokba, bár még nem hegyi befutó döntött. Ennek ellenére a célhoz vezető lejtő talán hasonlóan sok izgalmat tartogatott.
 
Armstrong szerint lehet bombameglepetés! 2011. július 17. 09:03 A hétszeres Tour-győztes, Lance Armstrong véleménye mindig mértékadó, ha a francia körversenyről van szó… Nos, a mostanában nem is annyira bőbeszédű amerikai érdekes dolgokat írt mikroblogján, miszerint nem tart kizártnak egy világraszóló eredményt sem a jelenlegi sárga trikóstól, a Pireneusokat mindössze pár másodperc időveszteséggel túlélő Thomas Voeckler-től.
 
A sárga trikós nem érti, hogy mehet így 2011. július 16. 20:57 A Tour de France összetett éllovasának járó sárga trikót viselő Thomas Voeckler nem csak a kerékpársport-rajongókat, de nyilatkozata szerint saját magát is nagyon meglepte a Pireneusokban nyújtott teljesítményével, hiszen gyakorlatilag alig veszített időt az összetettben!
 
Patthelyzet a Tour újabb hegyi befutóján 2011. július 16. 17:39 Nem lobogott a harci kedv az összetett esélyesekben a Pireneusok második hegyi befutóján, ami a sárga trikós Thomas Voeckler és a címvédő Alberto Contador malmára hajtották a vizet, miközben a belga Jelle Vanendert a Plateau de Beille derekán indított akciójának köszönhetően megnyerte a szakaszt.
 
Így készül egy Colnago bringa a Tourra 2011. július 14. 09:16 A norvég Hushovdtól a francia Thomas Voeckler vette át vasárnap a sárga trikót, s ahogy az manapság már szinte kötelező, a legendás ruhadarab mellé hozzáillő bringa is dukál, még akkor is, ha két naptál tovább nem valószínű, hogy az Europcar versenyzőjén feszül majd a „maillot jaune”…
 
Nyilatkozatok a Tour őrült szakaszáról 2011. július 10. 23:59 A mai horror szakasz után Thomas Voeckler Luis León Sánchez-zel és Sandy Casar-ral elszökve mintegy 4 perces előnnyel ért célba. Bár a szakaszgyőzelemről lemaradt, de az összetettnek járó sárga trikó az övé lett.
 
Tour: folytatódott a horror! 2011. július 10. 18:07 Nincs vége a rémálomnak, hátborzongató bukások tarkították a Tour de France kilencedik, Issoire és Saint-Flour közötti, 208km-es szakaszát a Francia-középhegységben, amelynek során új sárga trikóst avattak. Tömegbukásban volt érintett Alekszander Vinokurov és Jürgen Van den Broeck, mindketten feladták. A francia televízió egyik autója elsodort néhány szökevényt, közülük Johnny Hoogerland a drótkerítésen végezte, csodálatos szerencse, hogy folytatni tudta. A Luis León Sánchez, Thomas Voeckler, Sandy Casar trió négy perc előnnyel hazaért, a spanyolé lett a szakaszgyőzelem, Voeckleré a sárga trikó!
 
Martin és Voeckler a Nizza sztárjai 2011. március 13. 15:52 A 4. szakaszon is diadalmaskodó francia bajnok, Thomas Voeckler szólógyőzelmet aratott a Párizs-Nizza záróetapján. A tegnapihoz hasonlóan esős napon a sárga trikós Tony Martin a főmezőnyben érkezett és megőrizte elsőségét az összetettben.
 
Következő »