KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STUBÁN FERENC"
Kontinentális csapatunk lezárta 2011-et 2011. október 15. 09:02 Véget ért az idei szezon az egyetlen magyar bejegyzésű kontinentális csapat, az Ora Hotels - Carrera kerekesei számára. A magyar, olasz és argentin bringásokból álló alakulat 32 Europe Tour és egy America Tour viadalon álltak rajthoz. A mozgalmas évet, a sportigazgató, Stubán Ferenc értékeli:
 
Stubán Ferenc: Lovassy vb-szerepléséről 2011. szeptember 28. 18:26 Hazaérkezett a hatfős magyar különítmény a Dániában, múlt héten rendezett országúti világbajnokságról, tegnap Somogyi Miklós értékelését olvashattuk az utánpótlás versenyről, most Stubán Ferenc szövetségi kapitány Lovassy Krisztián szereplését kommentálja:
 
Kuszti válogatott helyett amatőr futamon 2011. augusztus 15. 08:19 FRISSÍTJÜK: A szokásostól eltérő beszámolót olvashatunk most Kusztor Péter, a svájci Atlas Personal kerekesének hétvégéjével kapcsolatban, aminek középpontjában nem a versenyen történt események állnak, hanem egy kérdés: „Miért nem szerepelt Kuszti a magyar válogatottban az Europe Tour sorozatba tartozó UCI-2.2 kategóriás pontszerző viadalon, a Székely Körön?"
 
Stubán: Egy kvótát már megszereztünk 2011. augusztus 7. 16:22 Miután Lovassy Krisztián tegnap újabb 16 UCI-ranglistapontot gyűjtött a Tiszagyendán rendezett nemzetközi kerékpárversenyen, a Betonexpressz GP-n, és ezzel majdnem bizonyossá vált a londoni kvalifikáció, Stubán Ferenc országúti szövetségi kapitány értékelte a magyar országúti kerékpársport helyzetét az olimpia szempontjából:
 
Stubán Ferenc jegyzete a Tour szünetében 2011. július 18. 12:56 Az, hogy Voeckler megőrizte a sárga trikót, mindenkinek meglepetés volt, nekem is, szerintem ő maga is meglepődött. És az, hogy a Pireneusokban nem láthattunk tűzijátékot, valahol érthető…
 
Komoly egynaposon országúti bringásaink! 2011. június 17. 11:13 Rangos viadalon kapnak lehetőséget a bizonyításra országúti kerekeseink, Stubán Ferenc közbenjárásának köszönhetően az UCI 1.1-es GP Kranj-on két magyar sor is indulhat Szlovéniában, július 2-án.
 
Stubán: elérhető országúton az olimpia 2011. május 27. 12:47 A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség honlapjára felkerültek a május 25-ei zárás szerinti Europe Tour ranglisták, melyek az országúti szakág olimpiai kvalifikációja szempontjából fontosak számunkra is. Helyzetünket Stubán Ferenc, országúti szövetségi kapitány értékeli:
 
Stubán Ferenc értékel a "horror" után 2011. május 24. 11:37 A háromnapos – „horrorfilmbe illő” – hegymászás után és a hegyi kronó előtt Stubán Ferenc, a magyar országúti szövetségi kapitány értékeli a Giro d’Italián történteket:
 
A Giro Pokla előtt Stubán Ferenc értékel 2011. május 20. 11:00 Pokoli nehéz három nap vár a mezőnyre, mely során összesen több mint 10 500 méter szintkülönbséget kell majd leküzdeni. A Giro döntő szakaszai előtt Stubán Ferenc, országúti szövetségi kapitány osztja meg velünk gondolatait:
 
Lengyel EuropeTour futamon az Ora Hotels 2011. május 5. 09:56 Rangos, UCI 2.1 kategóriás négynapos versenyen vesz részt mától vasárnapig a magyar-olasz kontinentális csapat, az Ora Hotels-Carrera sora, melyben a négy legjobb formában lévő magyar bringásuk is helyet kapott.
 
Következő »