KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PARTI_ANDRAS"
Vascsővel kergették az olimpikont 2013. március 6. 15:45 Szabályos autós üldözésben volt része a napokban kétszeres olimpikonunknak, Parti Andrásnak. A mountain bike versenyző 50 km/h-s sebességgel menekült bringájával a vascsővel fenyegetőző támadója elől egy értelmetlen budapesti közlekedési incidenst követően.
 
Parti 2., Benkó 3. a veszprémi nagydíjon 2011. szeptember 18. 19:09 Vasárnap Veszprém belvárosában, különleges útvonalon rendezte a Vuelta Sportiroda a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj olimpiai-krossz viadalt, melyen az elitek közt Parti András második és Benkó Barbara harmadik helye jelentette a legjobb magyar helyezést. Az idei Magyar Kupa-sorozat záró állomásán, az elit kategóriában hét ország kerekesei álltak rajthoz.
 
MTB-mérleg Manisából, győztesek blogjai 2011. szeptember 12. 17:15 Sikerrel szerepeltek a magyar hegyikerekesek a magasan jegyzett, törökországi Manisa C1-es kategóriájú olimpiai-krossz viadalon. Parti András és Benkó Barbara megnyerte futamát, Dósa Eszter második lett, versenyzőink az olimpiai kvalifikáció szempontjából fontos, újabb világranglista-pontokkal gyarapodtak.
 
Parti ismét a manisai trónon - beszámoló 2011. szeptember 12. 16:50 Parti András az EuroOne-Cube versenyzőjének győzelmével zárult hétvégén, a Törökországban, Manisában rendezett C1-es olimpiai-krossz viadalat. Juhász Zsolt kis híján leszorulva a dobogóról a 4. helyen ért célba. A két legeredményesebb EuroOne-Cube versenyző teljesítménye újabb értékes UCI pontokat jelent az olimpiai kvalifikációban.
 
Bringával továbbra is mi verünk törököt 2011. szeptember 11. 11:32 Lassan már szokás szerint remekül szerepelt, és ami ennél is fontosabb, értékes olimpiai kvalifikációs pontokkal gazdagodott ma a törökországi C1 kategóriás Manisa Kupán – hegyikerékpáros olimpiai-krossz futamon – a magyar különítmény!
 
EuroOne: Értékes pontok az XCO vb-ről 2011. szeptember 5. 13:54 A hétvégén rendezték Svájcban, Champeryben az idei év olimpiai-krossz világbajnokságát, ahol az EuroOne-Cube csapat két válogatott versenyzővel, Parti Andrással és Juhász Zsolttal képviseltette magát. A különösen nehéz és veszélyes pályán igen nehéz volt a pontszerzés, többen már a pályabejárásnál megsérültek, de a versenyen is számtalan bukás történt.
 
Kulhavy az XCO-világbajnok, Parti 53. 2011. szeptember 3. 18:30 Jaroslav Kulhavy (cseh) gyõzelmével zárult az Elit férfiak VB futama Champeryben. Nino Schurter és Kulhavy fej-fej mellett haladtak az ötödik körig, majd a hetedik kör végére 47 másodpercre növelte a cseh az elõnyét.
 
Az EuroOne jól debütált a vk-sorozatban 2011. augusztus 22. 22:49 Szombaton, Olaszországban lezárult az idei olimpiai-krossz világkupa-sorozat, melyben előkelő helyen végeztek az EuroOne-Cube kvótafutói. Parti András Val di Sole-ban elért 39. helyezésével, a 44. helyen zárta az XCO World Cup 2011. összetett elit ranglistáját. Az U23-as mezőnyben 38. helyen végzett Juhász Zsolt, aki az előkelő 18. helyről várhatja a folytatást tavasszal. Parti András és Juhász Zsolt értékelik a hétvégét:
 
EuroOne-Cube blog a hétvégi világkupáról 2011. augusztus 16. 20:52 Versenyzőink a hétvégén Csehországban, Nove Mesto na Morave-ban, az idei utolsó előtti olimpiai-krossz világkupa futamon vettek részt.
 
Parti 24. az XCO EB-n - András értékel 2011. augusztus 8. 14:56 A szomszédos Szlovákiában, Dohnanyban rendezték vasárnap a hegyikerékpározás olimpiai számának Európa bajnokságát. A Magyarországot képviselő EuroOne-Cube versenyző Parti András, kitűzött célját teljesítve a 24. helyen ért célba. A bajnok idén is a cseh származású Jaroslav Kulhavy lett, a pekingi olimpiai bajnok Julien Absalon és a világbajnok Florian Vogel előtt.
 
Következő »