KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MONDRAKER"
Eurobike: a díjnyertes mountain bike-ok 2011. szeptember 5. 12:54 A Haibike új 29-es karbon merevfarúja, a Greed 29 nyert aranyérmet az idei Eurobike-on mountain bike kategóriában, de díjazták a hegyikerékpárok között a Focus Raven 29-est, a Mondraker Podium Carbont és a Look 920 össztelóst. A felsorolt bringákról készítettünk képes összeállítást.
 
Mondraker 2012-es XC Mountain Bike-ok! 2011. augusztus 23. 08:00 A Mondraker pár héttel ezelőtt már betekintést engedett a 2012-es XC paletta csúcskategóriás szériájának egyik modelljére, a Podium Carbon-ra. Szerencsére sikerült elcsípnünk néhány további információt mind a karbon, mind pedig az alu modellekről, még a németországi Eurobike előtt.
 
Mondraker Podium - versenyeken tesztelve 2011. augusztus 4. 10:06 A 2011-es mountain bike szezonban a Mondraker gyár scandium vázas Podium bringájával versenyzem. A forgalmazó felkért, hogy versenyzői szemmel értékeljem a kerékpárt.
 
Mérföldkő: az új Mondraker Podium Carbon 2011. július 27. 12:01 Még koncepció-bringának is formabontó a Mondraker hétvégén leleplezett cross-country zászlóshajója, az új Podium Carbon, azonban a spanyol gyártó karbongépe karácsonytól már Magyarországon is kapható!
 
Mondraker Magyaroszágon: DH-tól a CC-ig 2011. július 24. 09:21 A Mondrakert spanyol kerékpárfanatikusok egy kis csapata alapította 2001-ben. A Monrdakernek sikerült fejlesztéseinek köszönhetően rövid idő alatt igen előkelő helyre felküzdenie magát a kerékpár gyártók közötti ádáz harcban. A legnagyobb áttörést eddig az extrém vonalon sikerült kiharcolniuk, ahol a gyári csapat világkupa sikerekkel büszkélkedhet.
 
Interjú: Michelberger Szilvi Mondrakeren 2011. június 28. 11:51 Michelberger Szilvi hirtelen robbant be a hazai mountain bike életbe, ehhez képest tavaly már elit dobogós helyekkel büszkélkedett a maratonokon. A versenyeken kívül is hamar aktivizálta magát, itt, a Bringahíradó hasábjain is megjelent kiegészítő erősítésekkel foglalkozó sorozata, amivel kapcsolatban legalább annyian ismerték meg, mint a hegyikerékpáros események pódiumán állva. Idén megnyerte a Buda Maraton 20 kilométeres távját, ezüstöt szerzett a Bakony Maratonon, minderre új támogatója, a Mondraker is felfigyelt, a márka „női arca” lett.
 
Mondraker bringateszt a Crosskovácsin! 2011. június 12. 13:23 Június 18-án szombaton a Crosskovácsin (Nagykovácsiban) lehetőség nyílik a Magyarországon idén debütáló Mondraker hegyikerékpárok tesztelésére, valamint ugyanitt kedvezményes vásárlásra is lesz mód a forgalmazó jóvoltából!
 
A szombati Mondraker teszt elhalasztva! 2011. április 15. 17:38 Hatòsàgi beavatkozàs miatt a szervezők elhalasztani kényszerültek a normafai Mondraker tesztnapot. Tájékoztatásuk szerint dolgoznak az ùj helyszínen ès időponton.
 
Mondraker Teszt Nap és Verseny 16-án 2011. április 8. 19:46 Jövő szombaton, április 16-án élesben tesztelheted a Normafánál egy frissen Magyarországra érkezett márka, a Mondraker bringáit! A Mondraker 10 éves múltra visszatekintő spanyol gyártó, hegyikerékpárokra specializálódva.