Mondraker Teszt Nap és Verseny 16-án

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 8. 19:46
Jövő szombaton, április 16-án élesben tesztelheted a Normafánál egy frissen Magyarországra érkezett márka, a Mondraker bringáit! A Mondraker 10 éves múltra visszatekintő spanyol gyártó, hegyikerékpárokra specializálódva.


A Mondraker teszt nap alkalmával te is kipróbálhatod a 2011-es freeride, enduro, dirt, cross country vagy trail bringák egyikét!

A programok:
-Freeride és Enduro teszt felszállítással
-Cross Country Sprint verseny
-Dirt és Cross Country kerékpár tesztelési lehetőség

Freeride és Enduro teszt felszállítással:
A teszt során kipróbálhatod a Durham vagy Dune kerékpárok egyikét. A teszt során a Rétes Büfétől  a Harang völgy aljáig mehetsz majd a bicóval. A teszten egyszerre két ember vehet részt és egy guide fogja mutatni az utat a Harang völgy aljáig. Itt csak be kell ülnöd egy kocsiba amivel visszaszállítunk a Rétes Büféhez. A tesztek délelőtt 10-től folyamatosan fognak zajlani délután 4-ig. Az időbeosztásról Április 14. után fogunk mindenkit értesíteni.



Cross Country Sprint verseny:
Egyéni indítás a Rétes büfétől, a kék M jelű ösvényen a forduló pont az Anna rét végén található kápolna, ahonnan a felső turista úton vezet vissza majd az út. A kápolnánál minden verenyző szalagot kap, amit a célba érkezéskor be kell mutatni.
A verseny egyéni indítású. A verseny kezdete délelőtt 10 óra. Az utolsó versenyző 13:30-kor indulhat. Eredmény hirdetés 14:00-kor a Rétes Büfénél. A verseny nyertese Mondraker Ajándék csomagot kap.



Mondraker Dirt és Cross Country tesztek.
A Freeride/Enduro teszten és a Cross Country versenyen kívül lehetőség lesz még más Mondraker kerékpárokat us kipróbálni. Az időbeosztásról Április 14. után fogunk mindenkit értesíteni a regisztráltak számának függvényében.



A teszthez/versenyhez az alábbiakat mindenképpen hozd magaddal:
- érvényes személyi igazolvány
- fejvédő

Egyéb védőfelszerelések opcionálisak, de nem kötelezők. A kerékpárok sima pedállal lesznek szerelve, amennyiben SPD-t szeretnél használni, azt kérjük hozd magaddal. Az eligazítás, gépátvétel, stb. a Rétes Büfé melletti bekerített részen történik majd.



Az eseménnyel kapcsolatos változásokról a Mondraker Magyarország facebook oldalán folyamatosan tájékoztatunk mindenkit.

http://www.facebook.com/album.php?aid=31316&id=143764519020676#!/event.php?eid=145009035565263

Fontos: A limitált felszállítási kapacitás miatt a teszthez előzetes regisztráció szükséges, amit megtehetsz, ha küldesz egy e-mailt a mondraker.magyarország@gmail.com -ra. Az e-mailnek az alábbi adatokat kell tartalmaznia:

Név:
Melyik esemény érdekel:    

Freeride/Enduro teszt felszállítással
Cross Country Sprint verseny
Dirt vagy Cross Country kerékpár kipróbálása

Magasság:
Preferált időpont:

A regisztráció utolsó napja Április 14.