KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MERIDA"
Meridával készül az olimpiára Buruczki 2011. november 4. 16:39 A közelmúltban jelentette be Buruczki Szilárd hegyikerékpáros, hogy 13 esztendő után megválik korábbi kerékpár-márkájától. A tizennégyszeres magyar bajnok – aki válogatottként harmadszor vág neki az olimpiai kvalifikációnak – új márkát és támogatót üdvözölhet: novembertől Merida kerékpárral fog versenyezni.
 
Merida TesztProgram - főpróba a Pilisben 2011. október 16. 10:50 Gyönyörű díszletek között, változatos terepen próbálhattuk ki a Merida tesztprogramban a nagyközönség számára is elérhető 2012-es tesztkerékpárokat, a gyár új 29-es kerékméretű és összteleszkópos modelljeit.
 
Oxygen - Merida Spinning® Night 2011 2011. szeptember 14. 08:05 Zene, fények, dübörgő wattok, lendület, energia! Parti, csak épp nem tánc, hanem tekerés, méghozzá extázisban, több száz fanatikus társaságában. Ez az a sport, ami így vagy úgy, de senkit nem hagy hidegen! Egyszerű pedálforgatás, és mégis: elvarázsol, elrepít, másik dimenzióba helyez.
 
Eurobike-Merida: megújulás minden téren 2011. szeptember 13. 12:18 Bár a Merida két fő attrakciója 2012-re két XC/maraton versenygép, a 29-es Big Nine és a vadonatúj fejlesztésű felfüggesztéssel rendelkező fully, a Ninety Nine, a kiállítási standon egyértelműen kiderült, hogy az alacsonyabb árkategóriákra is nagy hangsúlyt fektetettek a designerek.
 
Eurobike: próbán a Merida versenyfullyja 2011. szeptember 11. 12:53 Ha végignézzük a hazai mountain bike maratonok mezőnyét, az XC-össztelósok között a Merida NinetySix az egyik legnépszerűbb bringa, tehát valószínűleg sokan kíváncsiak az utódra, a rendkívül sikeres fullyt felváltó NinetyNine-ra, ezért természetesen kipróbáltuk az Eurobike tesztnapján..
 
Eurobike: próbakörön a Merida BigNine 2011. szeptember 8. 11:52 Kíváncsian vártuk, hogy az Eurobike tesztnapján végre kipróbálhassuk a Merida versenyzésre tervezett „túnájnerét”, amiről egész évben sokat hallottunk már a Cape Epic megamaratontól kezdve folyamatosan.
 
Merida hírek: 2012-es Mountain bike-ok! 2011. augusztus 9. 22:16 A Merida mindig élen jár a következő évi modellekről szóló információk szolgáltatásában, most sincs ez másképpen. Még a legjelentősebb európai bringás seregszemle, az Eurobike előtt bemutatta a szaksajtó számára, mire számíthatunk jövőre, no meg persze a kiállítás tesztnapján:
 
Az első hazai bringás iPhone alkalmazás 2011. június 30. 12:41 A MERIDA kerékpárok Magyarországon 12 éve vásárolhatók meg. Ennyi idő alatt sikerült olyan kereskedői hálózatot kiépíteni, amely méltó egy világmárka színvonalas képviseletére, támogatására. Az elért színvonal megtartására, vagy méginkább folyamatos emelésére sok energiát fordítunk évről évre. Ennek jelei a versenypályákon, illetve a helyezéseken látszik, de az utakon is egyre több Merida látható.
 
Kis-Balaton, kis Merida teszt, miegymás 2011. június 23. 16:26 Biciklizni csodaszép hazai tájakon a Kis-Balaton térségben, a jövő évi csúcstechnikával fenekünk alatt, behúzódva közben borozgatni egy termelői egységbe a legmagasabb szőlődombon… Jobb, mint Toscana… OK, a vacsora után fogyasztott fröccsök mellett mondjuk a taiwani gyártósorok márkák szerinti megosztása volt a téma, de egye fene, elvégre hivatalos 2012-es Merida Reacto országúti tesztnapokon voltunk Zalakaros közelében, a hazai forgalmazó vendégszeretetét élvezve.
 
Van Houts doppingügye után új esélyt kap 2011. június 15. 18:57 A Multivan-Merida Mountin Bike Team tavaly ősszel „menesztett” hegyikerékpárosát, Rudi van Houts-t rehabilitálja a német csapat, miután az UCI, majd a WADA sem szankcionálja a holland bajnokot a szervezetében talált elenyésző mennyiségű klenbuterol miatt.
 
Következő »