KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CZIRÁKI ISTVÁN"
Cziráki nyerte Kékestetőre a hegyi ob-t 2011. október 2. 21:32 Az Ora Hotels-Carrera versenyzője, Cziráki István nyerte ma az országúti hegyi bajnokságot a kékestetői befutón, az egész verseny során makacsul tapadó címvédő, Buruczki Szilárd (Kőbányai TC) előtt. A hölgyek között Zelinka Gabriella (Aegon Cycling Team) volt a leggyorsabb.
 
Basso nyerte a botrányos körversenyt 2011. szeptember 11. 09:22 A kétszeres Giro-győztes Ivan Basso győzelmével ért véget az első ízben megrendezett UCI 2.1 kategóriás Europe-Tour körverseny, a Giro di Padania amely politikai csatározásoknak adott táptalajt, és sajnos ennek az egyetlen magyar résztvevő, Cziráki István is áldozatul esett…
 
Kővel dobták meg bringásunkat, kiállt 2011. szeptember 9. 21:27 A kétszeres Giro-győztes Ivan Basso beváltotta ígéretét, és megnyerte az első ízben rendezett olaszországi ötnapos, a Giro di Padania negyedik, hegyi befutóval végződő szakaszát. A verseny egyetlen magyar indulója, Cziráki István, a tegnapi incidens után kiállt a versenyből.
 
Czirákit kővel dobták meg a Padanián 2011. szeptember 9. 09:06 Az Ora Hotels-Carrera magyar bringása a 3. szakaszon áldozatul esett az olasz politikai csatározásoknak, melyek az első ízben rendezett 2.1 kategóriás Europe Tour viadalt, a Giro di Padaniát kísérik…
 
Cziráki 30. az összetettben a Padanián 2011. szeptember 8. 08:25 Tegnap a Cziráki István részvételével zajló olaszországi UCI 2.1 kategóriás Europe Tour verseny, a Giro di Padania, Loano és Vigevano közötti 187 km-es szakasza a várakozásoknak megfelelően sprint befutóval ért véget, mely a Liquigas - Cannondale versenyzőjének, Elia Vivianinak a győzelmét hozta, aki összetettben is átvette a vezetést, honfitársától, Sacha Modolótól.
 
Cziráki továbbra is jó formában 2011. szeptember 7. 10:42 A Settimana Lombarda by Bergamasca négy napos viadal után, már kedden elkezdődött az első ízben kiírt Giro di Padania UCI 2.1-es kategóriájú verseny. 25 csapat (3 Pro Tour, 9 Pro Conti, 10 Conti és 3 Nemzeti válogatott) 192 versenyzője – köztük Basso, Visconti, Garzelli, Rebellin és Rasmussen – vágott neki a 900 kilométeres össztávnak. A mezőnyben teker az Ora Hotels-Carrera magyar versenyzője, a Bergamascán formába lendülő 2009. évi magyar bajnok, Cziráki István is.
 
Cziráki helyt állt az olasz Bergamascán 2011. szeptember 5. 15:00 Az Ora Hotels-Carrera versenyzője, Cziráki István tisztesen helytállt egy nagyon nehéz négynapos olasz profi kerékpárversenyen, az UCI 2.1 kategóriás Settimana Ciclistica Lombarda by Bergamasca-n.
 
Kuszti és Cziráki a francia klasszikuson 2010. június 15. 00:11 Kusztor Péter és a magyar bajnok Cziráki István vasárnap a franciaországi Val d'Ille U Classic viadalon vettek részt az Atlas Personal csapatával. Az UCI Europp Tour sorozatba tartozó, 1.2 kategóriás verseny a kiváló francia bringás, Jimmy Casper győzelmével ért véget, Kusztor a 14., Cziráki a 104. helyen végzett.
 
Kusztor és Cziráki Svájcban tekertek 2010. május 11. 08:09 Kusztor Péter és Cziráki István, az Atlas-Personal kerekesei vasárnap Svájcban indultak UCI kategórián kívüli versenyen, melyen mindketten előkelő eredményt értek el. A történtekről Kuszti számol be:
 
Kusztor élmezőnyben zárt Lombardiában 2010. április 5. 16:46 Összességében remek teljesítményt nyújtott Kusztor Péter a ma befejeződött Settimana Lombarda körversenyen, az összetettben a 26. helyen végzett a bivalyerős mezőnyben, a hat nap alatt 4:27 perc hátrányt összeszedve a győztes olasz, Michele Scarponi mögött.
 
Következő »