Kővel dobták meg bringásunkat, kiállt

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 9. 21:27
A kétszeres Giro-győztes Ivan Basso beváltotta ígéretét, és megnyerte az első ízben rendezett olaszországi ötnapos, a Giro di Padania negyedik, hegyi befutóval végződő szakaszát. A verseny egyetlen magyar indulója, Cziráki István, a tegnapi incidens után kiállt a versenyből.


Basso ellenállhatatlan volt a hegyen, 7 kilométerre a céltól indított akciót, egy darabig Francesco Masciarelli tudott vele menni, de végül tempóból leszakadt. A Liquigas kapitánya a holnapi napon nagy valószínűséggel meg tudja tartani megszerzett előnyét az összetettben.

Az Ora Hotels-Carrera versenyzője, Cziráki István – miután tegnap kővel dobták meg a tüntetők – nem tudott 100%-ot kiadni magából, és a feladás mellett döntött, de holnapra már hazaér, hogy csapatát segítse a mosonmagyaróvári kritérium-bajnokságon.

A 4. SZAKASZ EREDMÉNYE:
1. Ivan Basso (Ita) Liquigas-Cannondale    
2. Giovanni Visconti (Ita) Farnese Neri-Vini Sottoli 0:00:52  
3. Francesco Masciarelli (Ita) Astana 0:01:08  
4. Fortunato Baliani (Ita) D\'Angelo & Antenucci) 0:01:17  
5. Davide Rebellin (Ita) Miche-Guerciotti 0:01:24  
6. Emanuele Sella (Ita) Androni Giocattoli 0:01:32  
7. Simone Stortoni (Ita) Colnago - CSF Inox 0:02:34  

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Czirákit kővel dobták meg a Padanián
Az Ora Hotels-Carrera magyar bringása a 3. szakaszon áldozatul esett az olasz politikai csatározásoknak, melyek az első ízben rendezett 2.1 kategóriás Europe Tour viadalt, a Giro di Padaniát kísérik…...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Cziráki 30. az összetettben a Padanián
Tegnap a Cziráki István részvételével zajló olaszországi UCI 2.1 kategóriás Europe Tour verseny, a Giro di Padania, Loano és Vigevano közötti 187 km-es szakasza a várakozásoknak megfelelően sprint befutóval ért véget, mely a...
Tovább a teljes cikkhez »