KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_MADRID"
A jövő két klasszisa a madridi döntőben 2011. május 7. 20:03 Viktorija Azarenka-Petra Kvitova finálét rendeznek a Mutua Madrid Open 4.5 millió dollár összdíjazású salakos WTA-tornán. A német Julia Görges és a kínai Li Na látta ennek a kárát szombaton. Mindkét finalista idei harmadik tornagyőzelmére hajt vasárnap.
 
Kemény sorsolást kapott Rafa Nadal 2011. május 7. 14:20 Rafa Nadal és Roger Federer is felső ágra került a 68. Internazionali BNL d'Italia rangos római salaktorna szombati sorsolásán, azaz a döntőben nem, csak az elődöntőben keresztezhetik egymás útját. A spanyol világelső alaposan "belehúzott", a papírforma szerint a madridi elődöntős brazil Thomaz Bellucci ellen kezd a második körben, míg a svájci fenomén a Jo-Wilfried Tsonga-Markosz Bagdatisz párharc győztese ellen rajtol. Novak Djokovics selejtezős ellenfelet kap.
 
Wozniacki, Del Potro: tovább, tovább! 2011. május 3. 23:32 Nyolcaddöntős Caroline Wozniacki a rangos Mutua Madrid Open salatornán, miután hazaküldte Arn Gréta legyőzőjét, a szerbek harmadik számú női teniszezőjét kedd este. Két kiemelt elbúcsúzott a küzdelmektől: Agnieszka Radwanska és Marion Bartoli. A férfiaknál Juan Martín Del Potro nyert és Cilic ellen válthatja meg belépőjét a Nadal elleni ütközetre, ha egyáltalán folytatja, ugyanis izomhúzódást szenvedett.
 
Nem játszhat a világelsővel Arn Gréta 2011. május 1. 19:50 Szávay Ágnessel ellentétben Arn Grétának nem sikerült bejutnia a legjobb 32 közé a Mutua Madrid Open rangos salaktornán, miután három szettben elbánt vele Bojana Jovanovski a nyitányon. Nem jött össze Arn találkozója a világelsővel, a 20 éves szerb tehetség mérkőzhet a következő körben Caroline Wozniackival.
 
Szávay csomagolhat Madridban 2010. május 11. 17:07 Szávay Ágnes sérülése miatt kedden lemondta a párost is a madridi salakpályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében.
 
Szávay jól kezdett Szafinával 2010. május 9. 17:05 Szávay Ágnes párosban, Dinara Szafinával az oldalán bejutott a legjobb 16 közé az egyik legrangosabb WTA-torna, a Mutua Madrileña Madrid Open 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. Egyesben hétfőn kezd a svájci Patty Schnyder ellen. Czink Melinda feladta találkozóját az első fordulóban, a román Alexandra Dulgheru ellen.
 
Nem játszhat a döntőért Szávay Madridban 2009. május 15. 14:58 Szávay Ágnes egy szettig volt méltó ellenfele a korábbi világelső francia Amélie Mauresmónak a madridi, 4.5 millió dollár összdíjazású salakverseny negyeddöntőjében. A következő két szettben összesen két gémre futotta erejéből az Arantxa Sanchez-Vicario Stadionban.
 
Szenzációs Szávay-győzelem Madridban! 2009. május 14. 17:19 Idén először jutott negyeddöntőbe Szávay Ágnes kiemelt premier kategóriájú versenyen! Ehhez top tizes játékost, a kilencedik helyen álló Viktorija Azarenkát kellett legyőznie három játszmában a 4.5 millió dollár összdíjazású salakpályás Grand Prix 3. fordulójában. A nyolc között a korábbi világelső Amélie Mauresmo vár a magyarra.
 
Szávay Azarenka ellen a negyeddöntőért 2009. május 13. 14:29 Szávay Ágnes a világranglista kilencedik fehérorosz Viktorija Azarenka ellen mérkőzik csütörtökön a madridi kiemelt premier torna nyolcaddöntőjében.
 
A tunya Serena nem kért Madridból 2009. május 11. 21:04 A korábbi világranglistaelső amerikai Serena Williams számára egy játszma után véget ért a 4.5 millió dollár összdíjazású madridi salaktorna. A tízszeres Grand Slam-győztes 4:6 után feladta a küzdelmet Francesca Schiavone ellen.
 
Következő »