KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATRA_MARATON"
A Mátra Maratonnal zárult a sorozat 2011. augusztus 28. 22:31 Vasárnap 1282 nevezővel rendezte a Vuelta Sportiroda a Footstrong csapatával közösen a jubileumi, tizedik Mátra Maratont. A Top Maraton negyedik, utolsó, egyben a Magyar Kupasorozat záró állomásán a felnőtt férfiaknál magabiztos győzelmet aratott Buruczki Szilárd (Kőbánya TC), a kategória női mezőnyében Michelberger Szilvia (Fillari Team Budaörs), bizonyult a legjobbnak. Abszolútban Buruczki és Cseh Veronika (KTM-Erste Leasing) volt a legjobb.
 
Mátra Maraton - "Powered by Footstrong" 2011. augusztus 26. 12:08 A Vuelta Sportiroda vasárnap tizedik alkalommal rendezi a Mátra Maraton hegyikerékpár-versenyt. A Top Maraton sorozat idei negyedik, egyben záró futamára eddig mintegy 1100-an neveztek, a szervezők a meleg nyári időben közel másfél ezer kerekesre számítanak.
 
Buruczkit akadályozták a sprintbefutón 2010. szeptember 2. 08:20 Szükség volt Buruczki Szilárdnak, a Magellan-Kőbánya TC versenyzőjének kis időre, hogy a hétvégi Mátra Maratonon (egyben országos bajnokságon) történtek után higgadtan tudjon nyilatkozni arról, hogyan úszott el a bajnoki mez. Következő blogjából minden kiderül…
 
Mátra Maraton középtáv belülről 2010. augusztus 30. 16:37 A Top Maraton sorozat záró állomása, egyben a maraton országos bajnokság került megrendezésre a hétvégén a Mátrában.
 
Sprintbefutó maraton bajnokságon: Parti! 2010. augusztus 29. 21:05 Az utolsó augusztusi vasárnapon, a Mátrában rendezett maraton országos bajnokság talán legnagyobb csatáját a tavalyi és azelőtti bajnok Buruczki Szilárd és Parti András vívta; a férfiak hosszútávján, 89 kilométer és sprintbefutó után végül az olimpikon Parti került ki győztesen. A T-Mobile Top Maraton sorozat 4., záró állomásán, az 57 kilométeres női középtávon a címvédő Dósa Eszter volt a leggyorsabb. A Vuelta Sportiroda rendezvényén az 1392 nevezőből, a hosszú-, közép- és 29 km-es rövidtávon összesen, mintegy 1200-an rajtoltak el.
 
Mátra Maraton - országos bajnokság 2010. augusztus 26. 22:04 A vasárnapi, kilencedik Mátra Maraton alkalmával rendezik a hegyikerékpárosok maraton szakágának országos bajnokságát. A T-Mobile Top Maraton sorozat 4. állomását 29, 57, vagy 89 km-en lehet teljesíteni; eddig mintegy 1300 előnevezőt regisztráltak. A Vuelta Sportiroda kétnapos családi- és sportprogramokról gondoskodik; a természetvédelem idén is kiemelt szerepet kap.
 
Buruczki kiosztotta a zakókat a Mátrában 2009. augusztus 30. 23:40 A sástói Oxygén Adrenalin Parkban Buruczki Szilárd és Dósa Eszter „etapgyőzelmével” fejeződött be az idei T-Mobile Top Maraton sorozat, augusztus 30-án. A Gepida Mátra Maraton alkalmával 1554-en neveztek, a hegyikerekesek 89-, 56- és 28 kilométeren álltak rajthoz. A sorozat összetettjében négy állomás eredményeit tekintve Dósa mellett Blazsó Márton volt a legjobb.
 
Friss változás a Mátra Maraton pályáján! 2009. augusztus 29. 14:45 A vasútépítési munkálatok miatt a héten derült ki, hogy újabb változás van a Gepida Mátra Maraton pályáján a tavalyihoz képest. Kimarad a Lajosházát érintő hurok, ami a közép- és hosszú távot is érinti.
 
Három olimpikon a Gepida Mátra Maratonon 2009. augusztus 27. 19:57 Egész hétvégés családi sportprogramokra számíthatnak azok, akik augusztus utolsó hétvégéjén kerékpárral kilátogatnak a Mátrafüred és Mátraháza között található Oxygén-Adneralin Parkba, a nyolcadik alkalommal kiírt Gepida Mátra Maraton versenyközpontjába. A fő esemény vasárnap a T-Mobile Top Maraton sorozat záró állomása lesz – három távon megrendezve –, emellett T-Mobile Természetjáró Túra és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.
 
Technikai adatok a Mátra Maratonról 2009. augusztus 27. 10:03 Az alábbiakban minden szükséges adat megtalálható a Mátra Maraton rövid-, közép- és hosszú távjáról. A térképekre kattintva a GoogleEarth szerint tájékozódhatunk, elérhetőek a pályák GPS adatai a trackabee.com segítségével, valamint a szintrajzok.
 
Következő »