KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GARMIN_CERVELO"
Hushovdé a sárga, nőtt Contador hátránya 2011. július 3. 17:24 Thor Hushovd vette át a sárga trikót a 98. Tour de France-on, miután az ő, David Zabriskie, David Millar és Christian Vandevelde vezetésével a Garmin nyerte a 2. szakaszt, a vasárnapi csapatidőfutamot.
 
Giro-exkluzív: A Garmin műszaki háttere 2011. május 8. 08:49 A bringások teljesítménye egy háromhetes körversenyen nagymértékben függ a csapat erejétől, amiben szerepet játszik a technikai háttér és a versenyzéshez szükséges minél optimálisabb körülmények biztosítása, hogy a versenyzők csak a tekerésre koncentrálhassanak.
 
Vaughters esélyt ad a megtérő Dekkernek 2011. április 29. 10:30 A szigorú doppingellenes politikájáról ismert egyik legerősebb profi bringás csapat, a Garmin-Cervelo menedzsere Jonathan Vaughters tárgyalásban áll a 2009-ben EPO használatáért eltiltott holland bringással, Thomas Dekkerrel.
 
Interjúk a Pokolból: a győztes és főnöke 2011. április 11. 09:54 A Garmin-Cervelo 30 éves kerekese, Hushovd és Farrar vízhordója élete legnagyobb sikerét érte el a Paris-Roubaix-n, nyerő ember lehetett a nyerő csapatban. Ismét bebizonyosodott, hogy a kerékpársport csapatsport, a legnehezebb WorldTour klasszikuson, az Észak Poklában nem lehetnek véletlenek. A győztes és a győztes menedzser értékel az alábbiakban.
 
Van Petegem a Garmin Jokere a pavékra 2011. február 12. 09:24 Az ezredforduló belga bringás sztárja, a többszörös Flandriai Körverseny- és Paris-Robaix-győztes belga Peter van Petegem szakmai tanácsadóként dolgozik a szezonban a Garmin-Cervelo csapatánál, hogy klasszikus győzelmek eléréséhez segíthesse a világbajnok Thor Hushovdot vagy Heinrich Hausslert és a többieket.
 
Ahol legszigorúbb a házi doppingkontroll 2010. december 7. 09:03 A világbajnok norvég Thor Hushovd számára nem csak a pancsolásról szólt a Garmin-Cervelo múlt heti csapatépítő tréningje a Kajmán-szigeteken, Jonathan Vaughters ugyanis szembesítette őt a Garmin igen kemény antidopping-szabályzatával.
 
Contador szörfözik, Basso hegyet mászik 2010. december 4. 07:48 Ha tél, akkor csapatépítés a profi kerékpársportban, a csodálatos helyszíneken készült képeken keresztül bemutatjuk, hogyan csinálja ezt három első osztályú ProTeam: a Saxo Bank-Sungard, a Garmin-Cervelo és a Liquigas-Cannondale. Ami közös, mindhárman tele új igazolásokkal.
 
Csapatot váltana az új világbajnok??? 2010. október 8. 09:15 Merész pletyka kapott szárnyra az újdonsült profi országúti világbajnokkal, a Thor Hushovddal kapcsolatban, miszerint a norvég a most formálódó ausztrál ProTour gárdához, a Pegazus Sports projektjéhez csatlakozna jövőre. A hírek szerint Hushovd edzőjétől, Bart Brackeztől származik a füles, hogy a világbajnok ajánlatott kapott az ausztráloktól. A velonation.com információi szerint azonban Hushovd leendő csapatfőnöke cáfolta az értesüléseket: