Csapatot váltana az új világbajnok???

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 8. 09:15
Merész pletyka kapott szárnyra az újdonsült profi országúti világbajnokkal, a Thor Hushovddal kapcsolatban, miszerint a norvég a most formálódó ausztrál ProTour gárdához, a Pegazus Sports projektjéhez csatlakozna jövőre. A hírek szerint Hushovd edzőjétől, Bart Brackeztől származik a füles, hogy a világbajnok ajánlatott kapott az ausztráloktól. A velonation.com információi szerint azonban Hushovd leendő csapatfőnöke cáfolta az értesüléseket:


"Először hallok erről az egészről. Az elképzelhető, hogy Chris White szeretné őt leigazolni csapatába – sokan szeretnék – de Thornak már az UCI által is elismert szerződése van a mi csapatunkkal." – jelentette ki Jonathan Vaughters, a jövőre Garmin-Cervelo néven futó gárda csapatfőnöke

"Én felhívtam, hogy gratuláljak világbajnoki győzelméhez, és ő semmit nem említett erről. Egyébként Thor ma hívott engem, hogy jöjjön-e velünk a Tour de France prezentációjára, lévén a mi színeinkben versenyez majd jövőre. Tehát, nem, nem gondolom, hogy lenne alapja ezeknek a híreknek." – próbálta elejét venni a találgatásoknak Vaughters.

Hushovd megszűnő csapatának főszponzora, a Cervelo kerékpárgyár Vaughters csapatához, a Garminhoz társul jövőre, és a norvég világbajnokon kívül Roger Hammond, Heinrich Haussler, Andreas Klier, Brett Lancaster, Daniel Lloyd és Gabriel Rasch is a Garmin-Cervelo-nál folytatja 2011-ben.

A Norvég Óriás egyébként a közeljövőre tervezett programját megváltoztatta, elhalasztott egy műtétet, amely korábbi kulcscsonttörése nyomán a vállában maradt fémlemez eltávolítását jelentette volna, és indul a klasszikus profi szezonzárón, a Giro di Lombardián, hogy a Cervelo színeiben is jelen legyen még egy nagy versenyen a szivárványszínű világbajnoki trikóban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mozgások: Hushovd, Cancellara, Movistar
Újabb fontos átigazolási hírekről számolhatunk be a profi kerékpárport kedvelőinek. Természetesen a múlt héten óriási „szabad vegyérték” szabadult fel a Cervelo Team feloszlásával, a befogadó oldalt képviselők között pedig a...
Tovább a teljes cikkhez »