KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FLANDRIAI_KORVERSENY"
Exkluzív: Szega bringája a kockakövekre 2011. április 6. 10:54 Szeghalmi Bálint, az olasz Lampre-ISD WorldTour istálló magyar profija jóvoltából abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az idei kockaköves klasszikusok kapcsán első kézből kaphatunk információkat a fokozott igénybevételnek kitett kerékpárokat, alkatrészeket illetően.
 
Szeghalmi Bálint Flandriai Körversenye 2011. április 3. 20:02 Hosszú idő óta állhatott rajthoz magyar bringás (utoljára Bodrogi László három évvel ezelőtt) ilyen rangos viadalon, mint a Flandriai Körverseny. A Lampre-ISD kerekesének beszámolója a legnagyobb belga klasszikusról:
 
Bosszút állt a Saxo Cancellarán - videók 2011. április 3. 18:10 Emlékezetes, fordulatokkal teli versenyt hozott az idei Flandriai Kör, négy főszereplővel, akik közül hárman a győzelemért sprinteltek a célegyenesben, magyar szempontból a negyedik főszereplő Szeghalmi Bálint volt, a Lampre kerekese.
 
A legnagyobb belga klasszikus Szegával 2011. április 2. 11:06 Holnap kerül sor a kerékpársport egyik legizgalmasabb és legnagyobb presztízzsel bíró klasszikusára, a Flandriai Körversenyre, melynek magyar indulója is lesz Szeghalmi Bálint személyében.
 
Cancellara és a Zipp erősíti a szabályt 2010. április 24. 08:46 Az egyik legjobb nevű kerékgyártó, a Zipp közleménye szerint Fabian Cancellara idei Paris-Roubaix és flandriai győzelmével a technika szempontjából is történelmet írt, ugyanis először fordult elő, hogy valaki magasfelnis karbonkerekekkel nyerte meg a kockaköves viadalokat.
 
Flandria, ha esetleg kihagytad: videók 2010. április 5. 10:01 Azok kedvéért, akik a húsvéti ünnepek miatt esetleg kénytelenek voltak kihagyni az év egyik legizgalmasabb kerékpárversenyét, a Flandriai Körversenyt, összegyűjtöttük videón a legfontosabb pillanatokat.
 
Cancellara a tökéletes forgatókönyvről 2010. április 5. 09:17 Cancellara és a Saxo Bank csapata ötvözte a nyers erőt a tökéletes taktikával, még a technikai gondok sem tudták hátráltatni a sikert. Matti Breschel például több kaptatón is fárasztotta Boonent, ami kifizetődött Cancellara akciójánál a Muuron.
 
Fabian Flandria "Kancellárja"! 2010. április 4. 16:33 Óriásit ment a svájci Fabian Cancellara a Flandriai Körversenyen, egyszerűen nem volt ellenszer a háromszoros időfutam világbajnok nyers erejével szemben.
 
Minden kész a flandriai thrillerhez! 2010. április 4. 08:58 Elképzelhető, hogy az év (sőt, az utóbbi évek) legjobb kerékpárversenyét láthatják ma, akik figyelemmel kísérik a Flandriai Körversenyt. Mintha csak minden lehetséges körülmény összeállt volna a nézők szolgálatában – persze ennek a versenyzők nem biztos, hogy örülnek…
 
Ronde: Készül a mezőny, Armstronggal 2010. április 2. 15:23 Vasárnap kerül sor a profi kerékpársport egyik legjelentősebb – a belgák számára a legjelentősebb – eseményére, a Flandriai Körversenyre. A 259 kilométeres, híres kockaköves kaptatókkal tarkított verseny utolsó órája mindig izgalmas szórakozást garantál a nézőknek is.