KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EURO_ONE_CUBE_TEAM"
Juhász bajnok első országúti versenyén 2011. október 4. 18:47 Véget ért a hivatalos 2011-es versenyszezon az EuroOne-Cube csapat számára, záró versenyük azonban sokkal jobbal alakult, mint ahogy azt gondolták volna. A hétvégén rendezték ugyanis az országúti Magyar Köztársaság Hegyi Bajnokságot, ahol az U23-as korosztályban Juhász Zsolt szerezte meg a bajnoki trikót, Szatmáry András pedig a bronzérmet.
 
Forgatáson az EuroOne és az Aegon Team 2011. szeptember 27. 21:57 Forgatáson járt hazai profi hegyikerékpáros egyesületünk, az EuroOne-Cube UCI MTB Team olimpiai kvótafutója, Parti András, valamint a csapat egyik alapítója és egyben sportigazgatója Dr. Simonyi Ákos.
 
Veszprémben zárta a szezont az EuroOne 2011. szeptember 21. 07:25 Vasárnap Veszprémben, a szezon utolsó futamán állt rajthoz az EuroOne-Cube csapat, a több nemzet versenyzőit is felsorakoztató, C2-es olimpiai-krossz magyar nagydíjon. A legjobb eredményt Parti András ezüstérme jelentette, Juhász Zsolt 4. lett, Bogár Gábor 10., Csielka Márk 14., Szatmáry András 15.
 
Az EuroOne jól debütált a vk-sorozatban 2011. augusztus 22. 22:49 Szombaton, Olaszországban lezárult az idei olimpiai-krossz világkupa-sorozat, melyben előkelő helyen végeztek az EuroOne-Cube kvótafutói. Parti András Val di Sole-ban elért 39. helyezésével, a 44. helyen zárta az XCO World Cup 2011. összetett elit ranglistáját. Az U23-as mezőnyben 38. helyen végzett Juhász Zsolt, aki az előkelő 18. helyről várhatja a folytatást tavasszal. Parti András és Juhász Zsolt értékelik a hétvégét:
 
EuroOne-Cube blog a hétvégi világkupáról 2011. augusztus 16. 20:52 Versenyzőink a hétvégén Csehországban, Nove Mesto na Morave-ban, az idei utolsó előtti olimpiai-krossz világkupa futamon vettek részt.
 
Élet az OB után – Bogár Gábor elemez 2011. július 26. 20:20 Az EuroOne-Cube csapata eddig remek szezont tudhat maga mögött, a férfiak között eddig soha nem látott világkupa-eredményeket produkáltak elsősorban Parti András és Juhász Zsolt révén, és a bajnokságon is taroltak. Rájuk fért egy kis pihenő, de már újra nyeregben a csapat, ahogy kiderül Bogár Gábor értékeléséből:
 
XCO OB – két arany az EuroOne-Cube-nak! 2011. július 18. 23:32 Nagyszerű mérleggel zárta hazánk egyetlen profi MTB csapata a vasárnap Zalaegerszegen megrendezett olimpiai-krossz nemzeti bajnokságot. Az elit mezőnyben Parti András, míg az U23-as kategóriában Szatmáry András húzhatta magára a győztesnek járó bajnoki trikót. Ugyanebben a számban másodikként szintén EOC versenyző végzett, a csapat legifjabb tagja, Csielka Márk. Bogár Gábor az elit mezőny 5. helyét szerezte meg. Az U23-as bajnoki trikó címvédője Juhász Zsolt betegség miatt kénytelen volt kihagyni a 2011-es nemzeti viadalt.
 
Duna Maraton: EuroOne-Cube beszámolók 2011. július 5. 12:45 A 21 éves Szatmáry András nagyszerű teljesítménnyel bronzérmes lett a vasárnapi maraton országos bajnokságnak számító Duna maratonon. Az EuroOne-Cube tagok közül a kapitány Bogár Gábor végül Andris mögött a 4. helyen végzett, a szombaton 20. születésnapját ünneplő Csielka Márk pedig 6. lett az Elit mezőnyben.
 
EuroOne-Cube UCI pontok Kanadából 2011. július 3. 19:38 Majdnem egy hónap világkupa futam szünet után, szombaton újra rajthoz álltak a világ legjobb hegyikerékpárosai, ezúttal Kanadában. A Mont Sainte Anne elnevezésű kanadai VK-t, a cseh származású Jaroslav Kulhavy nyerte, a magyarok közül a két EuroOne-Cube tag, Parti András és Juhász Zsolt összesesen 41 pontot gyűjtöttek.
 
Blazsó-siker a szerb XCO-n, Marci blogja 2011. június 27. 18:04 Blazsó Márton a Bike Team Szeged hegyibringása nyerte vasárnap Újvidéken az UCI C2 besorolású olimpiai-krossz viadalt, a Vojvodina MTB Trophy-t. A versenyen totális magyar fölény mutatkozott, ugyanis további értékes UCI ranglista pontszerző helyeken az Euro One-Cube kerekesei futottak be, Szatmáry András ezüstérmes lett. Az EOC kapitánya, Bogár Gábor végül éppen lecsúszva a dobogóról negyedik helyen ért célba, míg a legifjabb EuroOne-Cube tag, Csielka Márk a 8. helyezést szerezte meg.
 
Következő »