KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRISTIAN_HORNER"
Webber a nyári szünetben hosszabbíthat 2011. augusztus 2. 14:41 Christian Horner szerint még augusztusban pont kerülhet a Mark Webber jövőjét övező kérdésekre, a Red Bull csapatfőnöke szerint alaptalanok a híresztelések, miszerint az ausztrál 2012-ben utolsó évét teljesíti a Formula-1-ben.
 
Most már Webber mögé áll a Red Bull… 2010. november 26. 15:19 Az idei szezon közben és a hajrában is hiába kérte csapatától a kiemelt támogatást az ausztrál versenyző, a Red Bull mindvégig egyenlőséget hirdetett, végül el is érte célját, Sebastian Vettel lett a világbajnok…Most azonban Christian Horner kijelentette, a 2010-es eredmények után sem „jegelik” Mark Webbert, minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a tapasztalt versenyző megvalósítsa álmát a száguldó cirkuszban…
 
Ijesztget a Vörös Bika: most jön a java! 2010. november 16. 19:40 Ennél jobb eredményt nem lehet elérni egy szezonban: a Red Bull besöpörte a konstruktőröknek járó trófeát, Sebastian Vettel pedig a pilóták között lett világbajnok! A német klasszis 5 győzelmet és 10 pole-t, míg Mark Webber 4 sikert és 5 edzéselsőséget ünnepelhetett – ezen még lehet javítani…Christian Horner csapatfőnök nem is titkolja, az idei sikersorozatot csak egy hosszú út kezdetének tartja, most jön még a java!
 
Red Bull: Vettel nem lesz Webber apródja 2010. október 28. 13:44 Ígéretéhez híven előállt a Red Bull a Formula-1-es világbajnokság utolsó két futamára szóló tervével! A konstruktőrök versenyében vezető osztrák istálló hivatalos honlapján Christian Horner csapatfőnök kijelentette, nem hajlandó beáldozni a bajnoki címre minimális eséllyel pályázó Sebastian Vettelt csapattársa, Mark Webber végső győzelmének érdekében.
 
Alonsót és Hamiltont segíti a Red Bull? 2010. október 26. 12:45 Még mindig képtelen a döntésre a Red Bull, ezzel pedig akár elő is segíthetik Fernando Alonso vagy Lewis Hamilton diadalát…Az osztrák csapat ugyanis továbbra sem akarja arra kérni valamelyik versenyzőjét, hogy a siker érdekében áldozza fel magát és segítse márkatársát. Igaz, Sebastian Vettel hátránya „mindössze” egy győzelemnyi, de már csak két futam maradt hátra. Kisebbfajta csoda kell ahhoz, hogy az évzáró Abu-Dzabi Nagydíj után a németet koronázzák meg.
 
Nyugalomra intik a csalódott Vettelt 2010. augusztus 3. 09:55 Hiába indult sorozatban negyedszer is a pole-ból, egy buta hiba és az azt követő áthajtásos büntetés miatt Sebastian Vettel újabb értékes pontokat veszített a világbajnoki címért zajló csatában. A Red Bullnál megértéssel fogadták a német klasszis csalódottságát, de arra ösztökélik, hogy a nyári szünetben felejtse el az elmúlt hetek eseményeit és készüljön minden erejével a pokolian keménynek ígérkező hajrára.
 
Zúgolódás az unalmas F-1-es rajt után 2010. március 15. 16:17 Videó! „A Formula-1 minden eddiginél kiegyenlítettebb, izgalmasabb és közönségszórakoztatóbb lesz" - ilyen és ehhez hasonló kijelentések repkedtek a levegőben a 2009-es szezon után, amikor bejelentették a sorozat szabályainak módosítását. Ehhez képest az első, bahreini futamot mindennek lehetett nevezni, csak élvezetesnek nem. A pilóták és a csapatvezetők egyaránt zúgolódnak, mert a tavalyihoz képest igencsak megnőttek az istállók közti különbségek.
 
Button továbbra sem tart a bukástól 2009. augusztus 31. 16:03 A belgiumi gyors kiesés, az újabb kudarc sem keserítte el Jenson Buttont, aki egyáltalán nem tart attól, hogy formahanyatlása miatt elbukhatná a világbajnoki címet. A Brawn GP brit ásza biztos abban, előbb-utóbb ismét futamot nyer, amellyel el is döntheti a 60. Formula-1-es világbajnokságot. Persze eközben a vetélytársak már fenik a fogukat, a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner állítja, versenyzői kihasználják majd Button hibáit.
 
Még nem kivételeznek Seba Vettellel 2009. július 1. 14:58 Sebastian Vettel idén már két futamgyőzelmet aratott, de ezzel még nem érte el, hogy elsőbbséget élvezhessen a Red Bullnál. Christian Horner csapatfőnök ugyanis azt mondta az AAP hírügynökségnek, hogy az ausztrál Mark Webber is ugyanarra a technikai háttérre számíthat a soron következő Formula-1-es futamokon, mint a német versenyző.
 
Mielőbb elkapnák Button grabancát 2009. június 3. 10:36 A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint még messze nem dőlt el a Formula-1-es világbajnoki cím sorsa, noha el kell ismerni, Jenson Button eddig szinte hibátlan szezont tudhat maga mögött. Az osztrák istálló néhány technikai újítással is készült az előttünk álló futamokra, amelyek elegendőnek bizonyulhatnak ahhoz, hogy tartsák a lépést a Brawn-Mercedesszel.
 
Következő »