Webber a nyári szünetben hosszabbíthat

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 2. 14:41
Christian Horner szerint még augusztusban pont kerülhet a Mark Webber jövőjét övező kérdésekre, a Red Bull csapatfőnöke szerint alaptalanok a híresztelések, miszerint az ausztrál 2012-ben utolsó évét teljesíti a Formula-1-ben.


A világbajnoki pontversenyben második helyen álló pilóta a héten meglátogatja az istálló ausztriai főhadiszállását, ahol nyilván saját jövője lesz a téma, források szerint egy évvel toldhatja meg szerződését.

„Markkal a jövő évről beszélünk, várakozásaim szerint velünk folytatja – nyitott Horner. – Kedvelt tagja a csapatnak, két, három de akár négy éve is simán hátra lehet a száguldó cirkuszban. Csak rajta múlik. Versenyképes és sikerre éhes."

„Mindig arról beszéltünk, hogy a nyár végén leülünk és beszélünk, most augusztusban pedig pontosan így teszünk. Markkal nagyon jó kapcsolatot ápolok, szerintem gyorsan közös nevezőre jutunk" – tette hozzá a csapatfőnök.

Horner ugyanakkor elmondta, gyors bejelentésre nem érdemes számítani: „Mindkét fél kihasználja a következő néhány szabad hetet és közösen döntünk a folytatásról."