KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BENKÓ BARBARA"
Alkatrészekkel pózol szexi olimpikonunk 2012. szeptember 1. 15:49 Leleplezték a 2013-as Cyclepassion naptárat, melyben a magyar mountain bike olimpikon hölgy, Benkó Barbara is helyet kapott, sőt, két hónapot is „elfoglal” a leghíresebb bringás kalendáriumban - írja a bikemag.hu.
 
Benkó 27. hegyikerékpárban 2012. augusztus 11. 16:06 Benkó Barbara az első magyar női mountain bike olimpikon kitűnő versenyzéssel a 27. helyen végzett, az olimpiai bajnoki címet a francia Julie Bresset szerezte meg címvédő német riválisa előtt. Parti András vasárnap, 14:30-kor rajtol a férfiak futamában.
 
Újabb magyar induló Londonban 2012. június 19. 09:17 A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) női kvótát is biztosít Magyarország számára a nyári londoni olimpia hegyikerékpáros versenyére, így a szövetség válogatóversenyein korábban már bizonyított Benkó Barbara részt vehet az ötkarikás játékokon.
 
Leendő olimpikonjaink Kaliforniában 2011. november 18. 08:10 Az idei olimpiai-krossz világkupa sorozatban a huszonhárom év alatti hölgyek között összetett második helyen végző hegyikerékpárosunk, Benkó Barbara, és az országúton olimpiai kvótát bebiztosító Lovassy Krisztián a téli hónapokban – novembertől-januárig –közösen készülnek a következő szezonra a mindig napfényes Kaliforniában.
 
Benkó Barbi mozgalmas pihenő után nyert! 2011. október 24. 09:38 A hegyikerékpáros olimpiai-krossz világkupa-sorozat második helyén végző Benkó Barbara pihenőjét követően a SuperCross első fordulóján tért vissza a versenypályára, de emellett talán még érdekesebb dolgok történtek az elmúlt hetekben, amiről naplójában ír.
 
SuperCross nyitány - beszámoló, eredmény 2011. október 23. 21:52 Fejes Gábor (Team Bátorfi – AKTK) és Benkó Barbara (Focus M.I.G. Team) győzelmét hozta a második alkalommal útjára indított SuperCross Sorozat első eseménye, az EthicSport – Barcika Kupa. A kazincbarcikai Jubileumi Parkban megrendezett eseményen több mint százan álltak rajtvonal mögé a 10 kategória valamelyikében – ami az elmúlt évek hazai krossz-életét ismerve kiemelkedő nagyságrendnek tekinthető.
 
Fejes és Benkó nyert a Supercrosson 2011. október 23. 20:49 Fejes Gábor és Benkó Barbara győzelmével ért véget a magyar cyclocross-sorozat, a Supercross első állomása, az EthicSport Barcika Kupa.
 
Benkó Barbi: egy sikeres XCO-szezon vége 2011. szeptember 29. 19:25 Hivatalosan is vége a 2011-es szezonnak számomra. Régen örültem ennyire bárminek is… 27 versennyel a hátam mögött azt hiszem nem meglepő, hogy fáradt vagyok és most egy kis időre nem szeretnék kerékpárra ülni.
 
Benkó Barbi a veszprémi XCO-futamról 2011. szeptember 21. 07:46 Már nagyon érzem a szezon végét… Egy porcikám sem kívánja a versenyzést. Idén már közel 30 versenyen álltam rajthoz és még kettő hátra van. A kimerültség elég erősen jelentkezik rajtam, mert ugye ez nem csak azzal jár, hogy végig kell nyomni a versenyeket, hanem a sok utazás, készülés, rohanás stb. mind-mind kivesz az emberből. De már látom a fényt az alagút végén, ami számomra egy kis nyaralás lesz a francia tengerparton. Alig várom!:)
 
Parti 2., Benkó 3. a veszprémi nagydíjon 2011. szeptember 18. 19:09 Vasárnap Veszprém belvárosában, különleges útvonalon rendezte a Vuelta Sportiroda a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíj olimpiai-krossz viadalt, melyen az elitek közt Parti András második és Benkó Barbara harmadik helye jelentette a legjobb magyar helyezést. Az idei Magyar Kupa-sorozat záró állomásán, az elit kategóriában hét ország kerekesei álltak rajthoz.
 
Következő »