KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALLEN_IVERSON"
Kirúgták az NBA-klasszist 2009. november 17. 08:49 Véget ért Allen Iverson memphisi kalandja. A 34 éves sztár szerződését, ahogy az lenni szokott, közös megegyezéssel felbontotta az észak-amerikai profi kosárligában (NBA) szereplő Grizzlies vezetősége. A kezelhetetlen játékos mindössze három mérkőzést játszhatott az együttesben.
 
Faképnél hagyta új klubját Allen Iverson 2009. november 8. 10:03 Személyes okokra hivatkozva elhagyta a Los Angelesben vendégszereplő Memphis Grizzlies csapatát az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) korábbi legértékesebb játékosa (MVP-je). Allen Iverson a hírek szerint hamar megelégelte, hogy új csapata vezetőedzője, Lionel Hollins sorozatban negyedik mérkőzésén is csak csereként számít rá.
 
Kitiltották a pénzt pókerbe ölő Iversont 2009. április 14. 21:36 Nem elég, hogy csapnivalóan pókerezik, nem is tudja elviselni a vereséget az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Detroit Pistons veterán sztárja, Allen Iverson. A ponterős játékos állítólag 50 ezer dollárt vert el az egyik éjszaka egy minneapolisi kaszinóban, majd három szórakozóhelyről is kitiltották, mivel zsetonokkal dobálózott és hatalmas balhét csapott.
 
Visszavonul, ha a padra ültetik! 2009. április 3. 10:46 Előbb fejezi be pályafutását Allen Iverson az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Detroit Pistons kosarasa, minthogy cserejátékossá váljon jelenlegi csapatánál. A kiváló játékos egyébként ezt azután nyilatkozta, hogy hátsérüléséből visszatérve két mérkőzésen is csupán tizennyolc percet kapott.
 
Megvan sorozatban a 11. Boston-siker 2009. február 2. 05:35 Különösebb meglepetés nélkül zajlottak le az amerikai kosárlabda-liga (NBA) vasárnapi meccsei. A Boston továbbra is megállíthatatlan, Iverson pedig nem elég a sikerhez Detroitban. A Celtics sorozatban tizenegyedszer hagyta el győztesen a parkettet, míg LeBron James a Pistons ellen remekelt.
 
Győzelemmel kívánt új esztendőt Iverson 2009. január 1. 11:58 Sorozatban ötödik mérkőzését nyerte, legutóbbi tíz találkozóján pedig csak kétszer szenvedett vereséget az Allen Iversonnal felálló Detroit Pistons az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), amely legutóbb a New Yersey Nets ellen aratott magabiztos sikert. Tovább menetel Dwight Howarddal az Orlando,a center ezúttal 15 ponttal és 14 lepattanóval vette ki a részét a Chicago Bulls lemészárlásából.
 
Iverson feltámadása vihart oszlatott 2008. december 27. 06:59 Kevesebb mint egy másodperccel a vége előtt helyezte el a győztes találatot az Oklahoma City Thunder kosarában Allen Iverson, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Detroit játékosa, ezzel csapata 90-88-ra diadalmaskodott.
 
Kosárlabda, NBA: a Detroit megállíotta a menetelő Cavalierst 2008. november 20. 07:07 Allen Iverson 25 pontja, Richard Wallace 15 lepattanója és a kitűnő védekezés eredményeként a Detroit Pistons megszakította a Cleveland Cavaliers hét mérkőzéses győzelmi szériáját az észa-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján. Idegenben nyert rangadót a Dallas Mavericks és a Denver Nuggets.
 
Győzelemre vezette Gordon a Chicagót 2008. november 14. 08:17 A 23 pontos Allen Iverson vezette Detroit Pistons 107-102-re verte a Golden State-et az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság csütörtöki játéknapján. A Chicago a Dallast fektette két vállra, Ben Gordon 35 ponttal vette ki a részét a sikerből. A Denver Clevelandben intézte el a Cavalierst.
 
Keserű volt Iversonnak a bostoni tea 2008. november 10. 07:27 Allen Iverson immáron hazai pályán is bemutatkozott – hatalmas bánatára vereséggel – az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Detroit színeiben a Boston ellenében. Tony Allen 23 ponttal vette ki a részét a sikerből, akárcsak Kobe Bryant, aki a Los Angeles Lakerst segítette győzelemhez a Houston Rocketscel szemben.