Visszavonul, ha a padra ültetik!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 3. 10:46
Előbb fejezi be pályafutását Allen Iverson az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Detroit Pistons kosarasa, minthogy cserejátékossá váljon jelenlegi csapatánál. A kiváló játékos egyébként ezt azután nyilatkozta, hogy hátsérüléséből visszatérve két mérkőzésen is csupán tizennyolc percet kapott.


Allen Iverson tizenhat mérkőzést hagyott ki és magyar idő szerint szerdán hajnalban a Cleveland elleni elvesztett mérkőzése után fakadt ki, hiszen Michael Curry csupán tizennyolc percnyi bizalmat szavazott neki, ráadásul az ezt követő New Jerseyben is csak tizenhét jutott neki.

„Nagyon nehéz helyzetben vagyok, sosem voltam még ilyenben – nyilatkozta Iverson. – Ez nehezebb, mint hittem. A hátsérülésem miatt nem lehettem ott az idénykezdeten, majd szerencsére felépültem, azonban a ezt újabb kihagyás követte. Megemelem a kalapom azok előtt a srácok előtt, akik a padról beállva remekelnek. Ez nagyon nehéz nekem, Küzdök vele rendesen.”

„Előbb vonulok vissza annál, minthogy csereemberré váljak – utalt a klasszis arra, hogy a következő szezonban nem óhajt a padon ücsörögni. – Képtelen vagyok hatékonyan kosarazni, ha nem vagyok a kezdőötös tagja. Nem ehhez szoktam hozzá.”