Győzelemre vezette Gordon a Chicagót

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 14. 08:17
A 23 pontos Allen Iverson vezette Detroit Pistons 107-102-re verte a Golden State-et az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság csütörtöki játéknapján. A Chicago a Dallast fektette két vállra, Ben Gordon 35 ponttal vette ki a részét a sikerből. A Denver Clevelandben intézte el a Cavalierst.


 

Allen Iverson az első két mérkőzésen még nem hozott szerencsét a Detroitnak, azóta azonban már magára talált a Pistons, és második győzelmét is begyűjtötte a klasszis vezérletével.

A Warriorst Andris Biedrins kiváló játéka csak sem mentette meg, pedig 17 pontjával és 19 lepattanójával akár bravúrra is vezethette volna csapatát.

A Chicago Bulls elsősorban Ben Gordonnak tartozhat köszönettel a sikerért, 35 pontjára nem tudott adekvát választ adni a Dallas együttese.

A Mavericksnek így továbbra is tart rossz sorozata, csütörtöki veresége ugyanis azt jelenti, hogy zsinórban négyszer battyoghatott le vesztesen a játéktérről.

A Cleveland húzóemberei ezúttal LeBron James és Carmelo Anthony voltak. A Denver hiába kereste, egyszerűen nem találta az ellenszerüket, így nem is lehetett más az eredmény, mint hazai siker.

Chauncey Billups 26 pontot kapirgált össze, amellyel megdöntötte szezonbeli csúcsát, ám ezt leszámítva nem volt sok oka az örömre a Cavaliers ellen.

 

 

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA), CSÜTÖRTÖKI JÁTÉKNAP:
Cleveland Cavaliers-Denver Nuggets 110-99
Chicago Bulls-Dallas Mavericks 98-91
Golden State Warriors-Detroit Pistons 102-107