Kitiltották a pénzt pókerbe ölő Iversont

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 14. 21:36
Nem elég, hogy csapnivalóan pókerezik, nem is tudja elviselni a vereséget az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Detroit Pistons veterán sztárja, Allen Iverson. A ponterős játékos állítólag 50 ezer dollárt vert el az egyik éjszaka egy minneapolisi kaszinóban, majd három szórakozóhelyről is kitiltották, mivel zsetonokkal dobálózott és hatalmas balhét csapott.


Alaposan rájár a rúd Iversonra, hiszen nem elég, hogy karrierje legrosszabb pontátlagával zárta az idei szezont, de a hírek szerint kedvét a kártya sem vidítja fel túlságosan. A tavasz folyamán számos kaszinóban megfordult, ahol a kevésbé ismert háromlapos pókert játszva vert el kisebb vagyonnal felérő összegeket.

 

Az egyik éjszakán Minneapolisban az NBA korábbi legértékesebb játékosa zsebéből egy 50 ezer dolláros pénzköteget kapott elő, majd nekilátott kártyázni. A szemtanúk szerint borzasztóan teljesített, sorba veszítve el a partikat, csaknem teljes pénzét a kaszinóban hagyta.

 

Hogy nem egyszerű pletykáról van szó, azt bizonyítja, hogy három kaszinó is kitiltotta a magáról megfeledkező Iversont. A kitűnő kosaras egy-egy vesztes éjszaka során hatalmas balhékat csap, zsetonokkal dobálózik.

 

Lehet, hogy az NBA Michael Jordan és Charles Barkley után megtalálta a következő hazárdőrkirályát?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK: