KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TEAM_MOVISTAR"
A Movistar diadalmenete a Girón 2013. május 21. 19:31 A nagy visszatérő, Giovanni Visconti hatalmas sikere után folytatódik a Movistar csapat diadalmenete a Giro d’Italia-n, kedden az időfutamon rózsaszínű trikóban tekerő Benat Intxausti győzött egy kimondottan mozgalmas végjátékot hozó szakaszon.
 
Giro-edzés csapatkronóra a Ringen, fotók 2011. április 12. 11:14 Különleges helyszínt választott a spanyol Movistar csapat a Giro-felkészüléshez, a navarrai versenypályán gyakorolták a csapat-időfutamot, ami technikailag a kerékpársport egyik legnehezebb versenyszáma.
 
Bárhogy is, Valverde és Contador kell! 2011. március 31. 10:45 Hiába kapta meg végül kétéves eltiltását a korábbi Caisse D’Epargne csapat legnagyobb spanyol sztárja, a Vuelta- és sokszoros klasszikus győztes Alejandro Valverde, s annak ellenére, hogy Alberto Contador feje felett is lebeg Demoklész kardja, a Movistar gárdájának rájuk van szüksége hosszú távon. Mindezt a Movistar csapatvezetője, Eusebio Unzue nyilatkozta a Diario de Navarra újságnak.
 
A Movistar Pinarellója elektro-Campával 2010. december 22. 09:17 A Pinarello és a Campagnolo gyár hosszú évek óta „házi tesztcentereként” is működő spanyol profi kerékpáros csapat, a Team Movistar megkapta a prototípus elektromos Campagnolo váltórendszerekkel szerelt Pinarello Dogma 60.1 kerékpárokat.
 
A Movistar és a HTC-High Road új mezei 2010. december 16. 20:51 A Caisse D’Epargne nyomán létrejött spanyol Movistar Team és a HTC-Columbia utódja, az amerikai HTC-High Road is hivatalos közleményében mutatta meg új 2011-es csapatmezét.
 
A Movistar már összeállt a WorldTourra 2010. október 4. 15:26 A spanyol Caisse D’Epargne csapat nyomán születő Team Movistar már ebben a pillanatban rendelkezik egy ProTour csapat minimális előírt létszámával, így bizakodva várhatják a jövő évi WorldTour sorozatot.
 
PT-transzferek: Garmin, Geox, Movistar 2010. szeptember 8. 13:10 Elsőként nézzük 2011 egyik új felállású „superteam”-jével, a Garmin-Cervelóval kapcsolatos legfrissebb híreket. Eddig jobbára csak az erősítésekről hallhattunk, van egy nagyon erős távozónk is, a profi mezőny egyik legjobb tempómenője, a kanadai Svein Tuft. Szintén elhagyja a Garmint Christian Meier és Trent Lowe (aki Tufthoz hasonlóan az új ausztrál profi gárdához készül).
 
Hivatalos: jövőre Team Movistar a Caisse 2010. augusztus 12. 16:59 A jelenleg Caisse D’Epargne néven működő kerékpáros ProTour istállót üzemeltető Abarca Sport a mai napon bejelentette, hogy sikerült új szponzort találni a francia pénzintézet helyébe, a legnagyobb spanyol telekommunikáció társaság, a Telefónica-Movistar személyében.