A Movistar és a HTC-High Road új mezei

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 16. 20:51
A Caisse D’Epargne nyomán létrejött spanyol Movistar Team és a HTC-Columbia utódja, az amerikai HTC-High Road is hivatalos közleményében mutatta meg új 2011-es csapatmezét.


Mindkét mezt a letisztult, egyszínű design jellemzi, véletlen egybeesés, hogy a Movistar trikón és nadrágon látható csíkozás kicsit pont a Columbia idei mezére hajaz negatívban. A designereknek kétségkívül az amerikai csapat trikóin kellett többet túlórázni, a nemzeti bajnokok miatt.

A Movistar-mez gallérján olvasható az internet mottóján – „share!”, oszd meg!, spanyolul „comparte!” – alapuló szlogen: „Compartida, la vida es más!” – Megosztva teljesebb az élet! – a főszponzor jelmondata, amit országnak-világnak megmutatnak majd a kerekesek. A Movistar idén ugyanis szakít a sokéves hagyományokkal, és 24 versenyzője Mallorca helyett Ausztráliában és Argentínában is táborozik majd.

A HTC-Highroad 25 elit férfi bringása hölgytársaságnak is örvendhetett a kaliforniai csapatépítő táborban, melyen a női csapat 12 kerekese is részt vett. A dressz valódi klasszikus: fehér trikó, fekete nadrág, persze a bajnokok kicsit bonyolítják az összképet, cseh, ír, szlovák, olasz, német, svéd és amerikai bajnoka is van a csapatnak.

Mark Cavendish 2011-re még több győzelemre készül...  
Szerény sor csak nemzeti bajnokokból  
A Velits-fiúk, Peter és Martin, minden csapatépítő tréning elmaradhatatlan kellékével, a csocsóval  
Emilia Fahlin és Evelyn Stevens, a svéd és az amerikai bajnoknő