KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZEKELY_KORVERSENY"
Aegon-értékelés a Székely Körversenyről 2011. augusztus 15. 09:36 Szombaton zárult a háromnapos, UCI 2.2 kategóriás Székely Körverseny, melyen a magyar válogatott és az Aegon Cycling Team is képviseltette magát, utóbbi csapatból Pintér Tamás zárt a legjobb magyarként az összetettben, Vígh Zoltán pedig a második etap főszereplője volt.
 
Puskás a legjobb magyar a Hargitán 2011. augusztus 13. 09:49 Az augusztus 13-áig tartó UCI 2.2 kategóriás Székely Körverseny pénteki, második szakaszán Puskás Dávidnak (magyar válogatott) sikerült elérni a legjobb magyar eredményt, 15. helyével.
 
Székely Kör, 1. etap: Pintér jó helyen 2011. augusztus 12. 09:41 Az Aegon Cycling Team és a magyar válogatott is ott volt tegnap az Europe Tour sorozatba tartozó UCI 2.2 kategóriás Székely Körverseny rajtjánál. Az augusztus 10. és 13. között zajló viadalon az olimpiai kvalifikációhoz fontos Europe Tour-ranglista pontokért is zajlik a küzdelem. A történtekről az Aegon beszámolóját olvashatjuk:
 
Cziráki második lett a Székely Körön 2009. augusztus 9. 22:48 Remekül zárult magyar szempontból a 3. Székely Körverseny. Az első napon és a mai időfutamon nyújtott kiváló teljesítményének köszönhetően a magyar bajnok, Cziráki István (Betonexpressz 2000 - Limonta) az összetett dobogó második fokát foglalhatta el, értékes UCI pontokat gyűjtve ezzel, és Lengyel Tamásnak (Tusnad Cycling Team) is sikerült az első tízben végezni. Szintén meg kell említenünk Tamás csapata, a román bejegyzésű, de magyar gyökerekkel rendelkező Tusnad Cycling Team csapatversenyben elért első helyét.
 
Székely Kör: Ivanics 4. a mai szakaszon 2009. augusztus 8. 22:15 Az olasz Rino Zampilli (Hemus – 1896 – Troyan) nyerte a 3. Székelyföld Kerékpáros Körversenyének második, Tusnád – Csíkkozmás – Nyerges-tető – Kézdivásárhely – Sepsiszentgyörgy – Kézdivásárhely – Nyerges-tető – Csíkkozmás – Csíkszereda közötti 183 kilométeres szakaszát. A Betonexpressz 2000 – Limonta versenyzője, Ivanics Gergely a 4. helyen ért célba. Vitalij Popkov (ISD Sports Donyeck) megőrizte az első helyét, 1:05 perccel a magyar bajnok, Cziráki István előtt, aki a 3. helyen áll.