Puskás a legjobb magyar a Hargitán

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 13. 09:49
Az augusztus 13-áig tartó UCI 2.2 kategóriás Székely Körverseny pénteki, második szakaszán Puskás Dávidnak (magyar válogatott) sikerült elérni a legjobb magyar eredményt, 15. helyével.


A Csíkszereda és Hargitafürdő közötti 181 kilométeres etap végén kemény hegyi befutó várta a mezőnyt, a versenyben részt vevő magyar csapatok (Aegon Cycling Team, magyar válogatott) tagjai közül Puskás és Simon Péter kivételével a legtöbben már az emelkedő első felében elveszítették a kontaktust a mezőnnyel, a legtovább az Ora Hotels-Carrera fiatalja bírta a tempót.

Puskás a győztes német Florian Bissinger mögött (a német összetettben is az élre ugrott) 1:19 perces hátránnyal érkezett, összetettben jelenleg a 32. helyen áll, 16:26 perc hátránnyal. A generálban a magyar kerekesek közül jelenleg az Aegon kerekese, a 19 éves Pintér Tamás áll, a 23. helyen, 13:07 perc hátránnyal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Székely Kör, 1. etap: Pintér jó helyen
Az Aegon Cycling Team és a magyar válogatott is ott volt tegnap az Europe Tour sorozatba tartozó UCI 2.2 kategóriás Székely Körverseny rajtjánál. Az augusztus 10. és 13. között zajló viadalon az olimpiai kvalifikációhoz fontos...
Tovább a teljes cikkhez »