KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPECIALIZED"
A világbajnok más, a bringa ugyanaz! 2011. szeptember 22. 06:59 Érdekesség a koppenhágai országúti kerékpáros világbajnokság időfutamával kapcsolatban, hogy a trónfosztás ellenére – a német Tony Martin alaposan elverte a címvédő svájci Fabian Cancellarát – a győztes kerékpár ugyanaz maradt: a Specialized Shiv!
 
Eurobike: Specialized-ride a Demo Day-en 2011. szeptember 16. 16:10 A hegyikerékpárok világában a Specialized hosszú idő óta irányt mutat, így nem véletlen – beszámolóinkból is kiderül – hogy egy olyan eseményen, mint az Eurobike tesztnapja, az ő standjukon van a legnagyobb sürgés forgás, az újságírók is tudják, hol számíthatnak érdemi újdonságokra.
 
Kémfotókon a 9 kilós 29-es Speckó fully 2011. június 7. 10:12 Egy észak-amerikai 24 órás versenyen a Specialized egyik tesztversenyzője már a jövő évi nagykerekű csúcsmodellt hajtotta. A váz alapvetően nem sokban különbözik az ideitől, viszont a teleszkóp és a rugóstag komoly fejlődésen ment keresztül.
 
McLaren-Specialized csodabringa premier! 2011. március 18. 13:24 Új fegyvert mutatott be a Specialized a Milánó-SanRemo előtt, amivel többek között Cavendish, Renshaw, Haedo és Davis is harcba száll majd a sprinten, a csodabringát Formula-1-es technológiai háttérrel, a McLarennel közösen fejlesztették ki.
 
Hivatalos: Cavendish Specialized-ra ül 2010. október 18. 11:03 A Specialized részéről hivatalosan is bejelentették, hogy napjaink leggyorsabb országúti sprintere, Mark Cavendish csapatát, a HTC-High Road-ot az amerikai gyártó látja el kerékpárokkal a jövő évtől.
 
Komoly változások a Columbia csapatánál 2010. október 8. 18:54 A Columbia jövőre kiszáll a győzelmek számát tekintve legeredményesebb profi országúti csapat, a HTC-Columbia csapat szponzorálásából. A ruházati termékekkel foglalkozó cégnek idén lejár a szponzori szerződése, és nem kívánnak hosszabbítani.
 
Contador különgépe a Tour kockaköveire 2010. április 25. 09:14 A Tour-győztes Alberto Contador saját bevallása szerint tapasztalatszerzés céljából indul ma a Liege-Bastogne-Liege viadalon, és a jövő hét is a felkészülés jegyében zajlik, konkrétabban a Tour de France kockaköves szakaszaival ismerkedik majd...