KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SIMON PÉTER"
Magyar sikerek a törökszentmiklósi GP-n 2011. augusztus 5. 23:25 Az utolsó pillanatban sikerült megszervezni azt a két nemzetközi kerékpárversenyt, melyek közül az elsőre, egy háztömb körüli viadalra ma, pénteken került sor Törökszentmiklóson.
 
Lovassy bírta a kiképzést a Román Körön 2011. június 10. 17:50 Lovassy Krisztián szakaszgyőzelmét követően összetettben is a siker kapujában áll a Román Körversenyen, miután nyolcadikként érkezett az esőben a lerövidített hetedik szakaszon a hegyi befutón, amivel a generálban egy helyet előrébb lépve legjobb magyarként a hetedik.
 
Hegyóriás várja a mezőnyt a Román Körön 2011. június 10. 08:32 A mai napon vízválasztó szakasz vár a Román Körverseny mezőnyére, köztük az Ora Hotels-Carrera összetettben jó pozícióban álló magyar versenyzőire, Lovassy Krisztiánra (8.) és Simon Péterre (10.).
 
Román Kör: Simon előrébb az összetettben 2011. június 7. 11:23 Hétfőn, a Román Körverseny 3. szakaszán megkóstolta a mezőny az emelkedőket, ami az Ora Hotels Carrera versenyzőjének, Simon Péternek jól esett, javított is összetettbeli eredményén, valamint Lovassy Krisztián is jól tartotta magát, és összetettben még mindig nyolcadik.
 
Román Kör: fordulat, újabb nagy szökés! 2011. június 6. 12:12 A második napon, vasárnap is óriási előnnyel érkezett haza egy szökevénycsoport a Román Körverseny 2. szakaszán, az Ora Hotels-Carrera kerekesei közül ezúttal Cador Rida volt elöl.
 
Román Kör: Lovassy és Simon jól kezdtek 2011. június 5. 09:54 Komoly szelekciót hozott a június 4-től 11-ig tartó Román Körverseny első napja, mely során egy prológra és egy mezőnyversenyre is sor került. Kontinentális csapatunk, az Ora Hotels-Carrera magyar sorából Lovassy Krisztián a szakaszon 6. lett, Simon Péter pedig jó helyzetbe került az összetett szempontjából.
 
Edzés Ora Hotels módra: 4 nap, napi 200 2011. május 28. 16:28 A nyári megmérettetések előtt komoly edzésblokkot teljesített a héten a kontinentális csapatunk, az Ora Hotels – Carrera magyar sora, amiről Simon Péter számol be:
 
Kínok Kínja: fél óra várakozás a mentőre 2011. május 15. 19:37 Sporteseményen megengedhetetlen közjáték zavarta meg a Fejes Gábor (Bátorfi Agria-KTK) győzelmével véget érő Kínok Kínja országúti kerékpárversenyt Esztergomban, és nagyon-nagyon örülhetünk, hogy használhatjuk a „közjáték” kifejezést „tragédia” helyett…
 
Simon bíztatóan zárt Lengyelországban 2011. május 9. 08:40 Az Ora-Hotels-Carrera 20 éves bringása, Simon Péter jól tartotta magát a lengyelországi 2.1-es EuropeTour viadal utolsó és egyben legnehezebb szakaszán, ami végül összetett negyedik helyet ért a huszonhárom év alatti fiatalok összevetésében.
 
Lovassy, Simon bizonyít Lengyelországban 2011. május 8. 09:36 A tegnapi napon egy 27 kilométeres időfutamot és egy 70 kilométeres mezőnyversenyt is kellett telesíteni a lengyelországi 2.1-es EuropeTour viadal, a Szlakiem Grodòw Piastowskich mezőnyének, köztük a magyar-olasz kontinentális csapat, az Ora Hotels-Carrera kerekeseinek.