KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SAXO_BANK"
Contador veszélyezteti csapata státuszát 2011. február 13. 09:08 Érdekes kérdést feszeget a nemzetközi kerékpáros szaksajtó a klenbuterolra pozitív doppingtesztje miatt eltiltásra és Tour-győzelmétől való megfosztásra számító spanyol Alberto Contador és idei új csapata, a Saxo Bank vonatkozásában.
 
Contador szörfözik, Basso hegyet mászik 2010. december 4. 07:48 Ha tél, akkor csapatépítés a profi kerékpársportban, a csodálatos helyszíneken készült képeken keresztül bemutatjuk, hogyan csinálja ezt három első osztályú ProTeam: a Saxo Bank-Sungard, a Garmin-Cervelo és a Liquigas-Cannondale. Ami közös, mindhárman tele új igazolásokkal.
 
Teljes a Saxo Bank, kimaradt a "Csirke" 2010. november 24. 22:36 A dán Bjarne Riis csapata, a Saxo Bank-Sungard ma kihirdette végleges, 25 fős keretét, a doppingeljárás alá vont háromszoros Tour-győztes spanyollal, Alberto Contadorral soraikban, viszont a folyamatosan lebegtetett korábbi kétszeres hegyi-király, Michael Rasmussen, becenevén a Csirke nélkül.
 
Ismét veszélyben Contador csapata 2010. október 28. 21:29 Hiába közölte a Saxo Bank egyik főrészvényese, a dán Lars Christensen, hogy hisznek a doppinggyanúba keveredett Contadorban, és továbbra is támogatják az eredeti terveiknek megfelelően Bjarne Riis csapatát, újabb viharfelhők gyülekeznek a dán csapatvezető feje felett…
 
GVA: A Kancellár is csapatot vált 2010. október 27. 15:49 A belga Gazet van Antwerpen lap úgy tudja, a Luxembourg Pro Cycling megegyezett az egyéni futamban olimpiai- és világbajnok Fabian Cancellarával. Egyre valószínűbb, hogy a svájci klasszis is elhagyja a Saxo Bank istállót és követi a Schleck-fivéreket.
 
Contador nélkül is Riis mellett a Saxo 2010. október 17. 18:23 A Saxo Bank közleményben próbálta ma elejét venni a találgatásoknak Bjarne Riis csapatának jövőjét illetően. A pénzintézet részéről bejelentették, hogy függetlenül attól, hogy Alberto Contador versenyezhet-e jövőre a színeikben vagy sem, 2011-ben is szponzorálják a dán csapatvezető gárdáját.
 
Contador bajba keverte új csapatát is... 2010. október 11. 12:42 Egy hónapja még úgy tűnt, eloszlani látszanak a viharfelhők a ProTour egyik legerősebb gárdája, a Saxo Bank és tulajdonosa, a dán Bjarne Riis feje fölül, de szupersztár szerzeményük, a háromszoros Tour de France győztes Alberto Contador doppingügye nem tett jót a projektnek.
 
Hivatalos: Contador a Saxo Bankban! 2010. augusztus 3. 12:56 Bjarne Riis, a Saxo Bank csapatfőnöke sajtótájékoztatón jelentette be kedden, hogy a Saxo Bank 2011-ben is támogatja csapatát, szintén névadó szponzorként kiegészítve a SunGard IT-céggel. Továbbá megerősítette, hogy a Tour de France idei győztese, Alberto Contador is nála versenyez majd jövőre, valamint továbbra is Specialized kerékpárokat hajtanak majd a következő szezonban.
 
Hivatalos: a Schleck-tesók is lelépnek 2010. július 30. 08:35 A Tour de France második helyezettje, Andy Schleck hivatalos levélben írta meg a cyclingnews.com portálnak, hogy testvérével, Frankkal távoznak Bjarne Riis csapatától jövőre, és részt vesznek egy hazai, luxemburgi csapat létrehozásában.
 
Andy Schleck: A Pisztolyos erős, mi? 2010. július 22. 18:59 Andy Schleck nyerte a Tour de France királyetapját, a 17. szakaszt a Tourmalet-n, de nyilatkozatából kiderül, azért nem felhőtlen az öröme, hiszen legfőbb célja, hogy leszakítsa Contadort, nem sikerült:
 
Következő »