Hivatalos: a Schleck-tesók is lelépnek

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 30. 08:35
A Tour de France második helyezettje, Andy Schleck hivatalos levélben írta meg a cyclingnews.com portálnak, hogy testvérével, Frankkal távoznak Bjarne Riis csapatától jövőre, és részt vesznek egy hazai, luxemburgi csapat létrehozásában.


„Hivatalos, hogy nem Bjarne Riisnél versenyzünk majd a következő szezonban. Nem fogunk maradni. Az év végén távozunk. Vége a találgatásoknak és a híreknek arról, hogy Contadorral egy csapatban fogunk versenyezni. Mi nem folytatjuk.

Még nem tudjuk, hol folytatjuk, persze, kialakulóban van egy luxemburgi csapat, ebben gondolkozunk, és Bjarne is tudja ezt. Fantasztikus 5 év volt ez nekem, 8 Frank számára, és sokat tanultam ezalatt. Bjarnéval továbbra is barátok maradunk, de ez az út vége egy csapatban.”

Andy Schleck szavai egyértelműek, és egyre inkább valószínűsítik Alberto Contador jövőjét is, aki a zuhanyhíradó szerint a Specialized által támogatott jövőbeni Bjarne Riis-gárda kapitánya lehet majd (az egyetlen igazi versenytárs talán az Unzue-féle, jövőre a Caisse D’Epargne nyomán felálló, a Movistar telefontársaság vagy a Santander bank által támogatott spanyol csapat lehet).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A hivatalos közlemény: Contador távozik!
Alberto Contador a három napja véget érő Tour de France győztese hivatalos sajtóközleményben erősítette meg, hogy visszautasítja csapata, az Asztana ajánlatát a szerződéshosszabbításra. Hamar állást foglalt a kazah gárda is, az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az új "Schleck-csapat" a Saxo Bank vége?
Egyre több hitelt kell adnunk annak a teóriának, miszerint Andy és Frank Schleck köré épülhet jövőre egy új profi kerékpáros csapat, a jelenlegi Saxo Bank alapjain. ...
Tovább a teljes cikkhez »