KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RED_BULL_F1"
A Red Bull kiélezett harcot vár 2012-ben 2011. október 17. 16:13 Egy évvel ezelőtt még sejteni sem lehetett, ki lesz a világbajnok, de azt sem, hogy 2011-ben Sebastian Vettel és a Red Bull így leiskolázza a Formula-1-es mezőnyt. Most Christian Horner csapatfőnök mégis azt jósolja, jövőre kiélezett csata várható.
 
Délután Webbernek jött legjobban az eső 2011. augusztus 26. 15:29 Mark Webber volt a leggyorsabb és talán a legszerencsésebb a pénteki második szabadedzésen a Formula-1-es Belga Nagydíjon, ugyanis az ausztrál állt az élen, mielőtt a tréning felénél, csakúgy mint délelőtt, ismét megérkezett az eső. A Red Bull veteránja mögött Fernando Alonso, Jenson Button, Lewis Hamilton és Felipe Massa is egy másodpercen belül zárt. Az első gyakorláson az élen végzett Michael Schumacher ezúttal a 11. lett.
 
A két Red Bull agyonverte a mezőnyt 2011. május 21. 11:54 Messze a hétvége leggyorsabb idejét futva Sebastian Vettel nyerte a Formula 1-es világbajnoki sorozat Spanyol Nagydíjának harmadik szabadedzését Barcelonában. A címvédő kevesebb, mint egy századdal előzte meg csapattársát, Mark Webbert, a harmadik Michael Schumacher majd másfél másodperccel maradt el a két Red Bull mögött. A gyakorláson Nick Heidfeld autója kigyulladt, de a német időben ki tudott szállni.
 
Vettelnek nem számít a Ferrari pénze 2011. április 4. 16:29 Mit szól ehhez Luca di Montezemolo? A Ferrari elnöke ugyanis lépten-nyomon azt hangoztatja, előbb-utóbb megszerzi a maranellói F1-es csapatnak a tavalyi világbajnokot, a legnagyobb sikerei döntő részét a Red Bullal elérő Sebastian Vettelt. Nemrég még a német klasszis is nagy álmai közé sorolta az olasz istállót, mostanra azonban gyökeresen megváltozott a véleménye…
 
Vettel: bajban leszünk az egyenesekben 2010. augusztus 25. 16:14 Azok után, hogy Németországban (3., 6. hely) befürdött, ám a Hungaroringen (1., 3. hely) jelesre vizsgázott, a Red Bull istálló nehéz hétvége elé néz a köztudottan gyors spái pályán, a Formula-1-es Belga Nagydíjon. A világbajnoki éllovas Mark Webber és csapattársa, Sebastian Vettel tisztában van vele, hogy meggyűlik a bajuk a hosszú egyenesekkel, ennek ellenére bizakodnak a pénteki első szabadedzés előtt.
 
Vettel edzést nyert, majd lerobbant 2010. július 10. 12:03 Tovább folytatódott a két Red Bull uralma Silverstone-ban, a Formula-1-es világbajnoki sorozat Brit Nagydíján, ahol a harmadik szabadedzésen Sebastian Vettel futotta a leggyorsabb időt. A német pilóta autójáról egy perccel a leintés előtt különösebb ok nélkül leszakadt az első szárny, így idő előtt ért véget számára a gyakorlás. Mögötte a második helyen csapattársa, Mark Webber zárt, megelőzve Fernando Alonsót, igaz az első ötöt csak három tized választja el.
 
F-1: trükközik a Red Bull? 2010. április 5. 17:25 Úgy fest, egyesek nem nézik jó szemmel, hogy a Red Bull-Renault két pilótája, Mark Webber és Sebastian Vettel – még ha nem jött ki mindig kettejüknek eddig a lépés, de akkor is – egy kevéssel a mezőny előtt jár. Az Autosport szakportálon felmerült egy belső körökben egy ideje keringő pletyka, miszerint a Formula-1-es Malajziai Nagydíjon kettős győzelmet arató együttes aktív felfüggesztést használhat. Azonnal érkezett a kategorikus cáfolat.
 
Vettel: Hihetetlen, hogy enyém a pole 2009. április 18. 14:33 Régen látott parádés teljesítménnyel a tavalyi monzai futamon győztes Sebastian Vettel szerezte meg a legjobb rajthelyet az időmérő edzésen a 60. Formula-1-es világbajnokság Kínai Nagydíján. A Red Bull német ásza mögött Fernando Alonso, valamint Mark Webber végzett. Az idén egyeduralkodó Brawn GP ezúttal nem remekelt, Rubens Barrichello a negyedik, míg a Melbourne-ben és Szepangban győztes Jenson Button az ötödik lett.