KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RADIO_SHACK"
Bruyneel 10. Tourját nyerné Schleckkel 2011. szeptember 17. 17:10 A belga csapatvezető, Johan Bruyneel legfrissebb nyilatkozatából – amit a Het Nieuwsbladnak tett – kiderül, hogy a Leopard és a Shack egyesítéséről már az idei Tour de France végét követően elkezdődtek a tárgyalások, ugyanis – bár a Radio Shack és a Nissan is kifejezte szándékát, hogy még két évig támogassák a csapatot – Bruyneel csapatának költségvetése megcsappant volna. A Tourt követő hétfőn azonban a Trek részéről John Burke állt elő a javaslattal, hogy egyesítsék a Radio Shackot a Leopard-Trekkel.
 
A Leopard és a Radio Shack szuperfúziója 2011. szeptember 6. 09:27 Összeforr a múlt és a jövő, vagyis az idén búcsúzó Tour-király, Lance Armstrong csapata a Radio Shack és a még csak Tour-győzelemről álmodozó Schleck-testvérpár nevével fémjelzett Leopard-Trek!
 
A Girón is Armstrong ügye okán kutattak? 2011. május 24. 09:01 Tegnap az olasz rendőrség antidopping kommandója átkutatta a Giro d’Italián részt vevő amerikai Radio Shack – a januári Tour Down Under után visszavonult Lance Armstrong csapata – szállását és gépjárműveit.
 
Profi prezentációk: Liquigas, Shack... 2011. január 12. 09:04 Újabb kerékpáros ProTeam-ek prezentációira került sor a héten, melyek közül a szurkolók leginkább Ivan Basso csapata, a Liquigas-Cannondale bemutatóját várták, de prezentált a Vacansoleil is, és Lance Armstrong csapata is megmutatta a 2011-es mezt.
 
Hivatalos: McEwen és Hunter Armstrongnál 2010. december 24. 00:09 Amit sejteni lehetett immár hivatalos: a Tour de France háromszoros zöld trikósa, az ausztrál Robbie McEwen, Lance Armstrong csapattársa lesz jövőre, sőt, feloszló csapatából, a Pegasusból a dél afrikai sprinter, a Tour-szakaszgyőztes Robbie Hunter (33) is a Radio Shackba érkezik.
 
Armstrong találkozása a szuperhőssel 2010. november 16. 08:35 A hétszeres Tour-győztes egy „karácsonyi szuperhőssel”, a Zöld Ajándékosztóval találkozik az elektronikai termékeket forgalmazó amerikai áruházlánc, és Armstrong csapatának főszponzora, a Radio Shack legújabb ünnepi reklámszpotjában.
 
Hivatalos: Armstrongék a Lombard Körön 2010. szeptember 15. 10:15 A Giro di Lombardia (és a Giro d’Italia) szervezőirodája, az RCS Sport hivatalosan is közzétette, hogy a Radio Shack ott lesz az év utolsó nagy klasszikusán, a Gir di Lombardia viadalon.
 
Bejött Armstrongék fenyegetése... 2010. szeptember 11. 08:19 A Velonews.com portál szerint a Radio Shack, Lance Armstrong csapata ott lesz a Lombard Körverseny rajtjánál, a versenyt szervező RCS-től származó információra hivatkozva „adminisztrációs hiba” miatt nem kerültek fel a rajtlistára.
 
Armstrongék és a Rabobank transzferei 2010. szeptember 6. 09:37 A hétszeres Tour-győztes Lance Armstrong csapata, az amerikai Radio Shack és a holland Rabobank is új átigazolási híreket tett közzé a hétvégén.
 
Armstrong utódja Dániában debütált 2010. augusztus 5. 07:48 Lance Armstrong utánpótlás csapatának legtehetségesebb versenyzője, Taylor Phinney a ProTour gárdába, a Radio Shackba igazolt, s tegnap be is mutatkozott a vasárnapig tartó kiemelt kategóriás Europe-Tour viadalon, a Dán Körversenyen, Matthew Goss mögött 61. lett az 1. szakaszon.
 
Következő »