Bejött Armstrongék fenyegetése...

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 11. 08:19
A Velonews.com portál szerint a Radio Shack, Lance Armstrong csapata ott lesz a Lombard Körverseny rajtjánál, a versenyt szervező RCS-től származó információra hivatkozva „adminisztrációs hiba” miatt nem kerültek fel a rajtlistára.


Mindösszesen annyit tudok, indulni fogunk október 16-án, a Lombard Körversenyen – mondta Chris Horner (várhatóan a RS első kapitánya) a Grand Prix of Québec ProTour verseny rajtja előtt.

Az adminisztrációs hiba a hír szerint konkrétabban az volt, hogy állítólag elveszett egy levél, amiben konfirmálták a Radio Shack meghívását. Ahhoz, hogy a „levél megkerült”, némi köze lehet Armstrongék reakciójának, miszerint beperelik kártérítésért a szervezőket, amiért nem lehetnek ott a rajtnál. Az igazolás tehát valószínűleg tényleg létezett (létezik), és a Radio Shack biztosra mehetett volna a perrel a Nemzetközi Sport Döntőbíróságon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az olaszok fújnak Armstrongra és Riccóra
A Giro d’Italia szervezőirodája, az RCS Sport közzétette a legjelentősebb őszi klasszikus kerékpárversenyre, a Giro di Lombardiára meghívott csapatok névsorát, melyen nem szerepel Lance Armstrong csapata, a Radio Shack, és a...
Tovább a teljes cikkhez »