KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PARIS_ROUBAIX"
Paris-Roubaix: művészfilm a Pokolból 2011. április 12. 08:14 A Holland Sport televízió lenyűgöző filmet forgatott az idei Paris-Roubaix klasszikusról, amelynek különlegessége, hogy egy kameraállást használva érzékletesebben bemutatják a kockaköves klasszikus savát-borsát, mint bármelyik eddig elkészült összefoglaló.
 
Szega a Pokolban: Paris-Roubaix 2011. április 11. 22:26 Szeghalmi Bálint, az olasz Lampre-ISD színeiben egyetlen magyar indulóként tekerhetett idén az Észak Poklában, a talán legnagyobb presztízzsel bíró egynaposon, a Paris Roubaix-n. Szega beszámolója a versenyről:
 
Interjúk a Pokolból: a győztes és főnöke 2011. április 11. 09:54 A Garmin-Cervelo 30 éves kerekese, Hushovd és Farrar vízhordója élete legnagyobb sikerét érte el a Paris-Roubaix-n, nyerő ember lehetett a nyerő csapatban. Ismét bebizonyosodott, hogy a kerékpársport csapatsport, a legnehezebb WorldTour klasszikuson, az Észak Poklában nem lehetnek véletlenek. A győztes és a győztes menedzser értékel az alábbiakban.
 
A mezőny legnagyobbja nyerte a Roubaix-t 2011. április 10. 17:02 A Garmin-Cervelo csapata tökéletes munkát végzett a pokolban, remekül keverve a kártyákat, s végül a világbajnok Thor Hushovd segítője, a 197 cm magas belga Johan Van Summeren nyerte a kockakövek klasszikusát, a Paris-Roubaix-t.
 
Paris-Roubaix: az Észak Pokla Szegával 2011. április 10. 08:06 Ma kerül sor a kerékpársport sokak által legfontosabbnak tartott klasszikusára, a kockaköves szektorokról híres, több mint évszázados múltra visszatekintő Paris-Roubaix versenyre, melynek magyar indulója is lesz: 168-as rajtszámmal Szeghalmi Bálint, a Lampre-ISD kerekese.
 
Paris-Roubaix előzetes, esélylatolgatás 2011. április 8. 10:50 A korábbi évekkel ellentétben nagyobb hangsúlyt kap idén a pályabejárás a vasárnap sorra kerülő legendás Paris-Roubaix versenyen, ugyanis jelentősen változott a 256 kilométeres táv a kockaköves rázatók, az úgynevezett „pavék” elrendezését illetően.
 
Exkluzív: Szega bringája a kockakövekre 2011. április 6. 10:54 Szeghalmi Bálint, az olasz Lampre-ISD WorldTour istálló magyar profija jóvoltából abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az idei kockaköves klasszikusok kapcsán első kézből kaphatunk információkat a fokozott igénybevételnek kitett kerékpárokat, alkatrészeket illetően.
 
Cancellara és a Zipp erősíti a szabályt 2010. április 24. 08:46 Az egyik legjobb nevű kerékgyártó, a Zipp közleménye szerint Fabian Cancellara idei Paris-Roubaix és flandriai győzelmével a technika szempontjából is történelmet írt, ugyanis először fordult elő, hogy valaki magasfelnis karbonkerekekkel nyerte meg a kockaköves viadalokat.
 
Cancellara, a tavasz királya nyilatkozik 2010. április 12. 14:02 Fabian Cancellara második Paris-Roubaix győzelmével egyértelműen a tavaszi szezon királya lett, triplázott a kockaköveken, begyűjtve az elsőséget az elmúlt hétvégéken, az E3 Prijs Vlaanderen klasszikuson, majd a Flandriai Körversenyen is. A háromszoros időfutam-világbajnokról kijelenthetjük, hogy „aki verhetetlen síkon”, és ez a kerékpársportban furcsán hangzik…
 
A Kancellár elosont – Roubaix-ig… 2010. április 11. 17:24 Fabian Cancellara megcsinálta a duplát, a mezőnynek ezúttal sem volt ellenszere a világ legjobb tempómenőjével szemben. Az egy héttel korábbi Flandriai Körversenyhez képest annyi volt a különbség, hogy a háromszoros időfutam világbajnok egy hosszabb – közel 50 kilométeres szólót mutatott be. A dobogóért a norvég Thor Hushovd és a spanyol Juan Antonio Flecha repülőversenyen küzdöttek meg Roubaix pályáján, persze 2 perccel a svájci célba érkezése után.
 
Következő »