KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHAN_BRUYNEEL"
Bruyneel 10. Tourját nyerné Schleckkel 2011. szeptember 17. 17:10 A belga csapatvezető, Johan Bruyneel legfrissebb nyilatkozatából – amit a Het Nieuwsbladnak tett – kiderül, hogy a Leopard és a Shack egyesítéséről már az idei Tour de France végét követően elkezdődtek a tárgyalások, ugyanis – bár a Radio Shack és a Nissan is kifejezte szándékát, hogy még két évig támogassák a csapatot – Bruyneel csapatának költségvetése megcsappant volna. A Tourt követő hétfőn azonban a Trek részéről John Burke állt elő a javaslattal, hogy egyesítsék a Radio Shackot a Leopard-Trekkel.
 
A Leopard és a Radio Shack szuperfúziója 2011. szeptember 6. 09:27 Összeforr a múlt és a jövő, vagyis az idén búcsúzó Tour-király, Lance Armstrong csapata a Radio Shack és a még csak Tour-győzelemről álmodozó Schleck-testvérpár nevével fémjelzett Leopard-Trek!
 
Eltiltva a 9-szeres Tour-győztes mester 2010. december 31. 18:16 A lausanne-i sportdöntőbíróság elutasította a Radio Shack menedzsere, Johan Bruyneel fellebbezését, így az idei Tour de France utolsó szakaszán elkövetett szabálytalanságok, majd az UCI-bírók sértegetése miatt a belga mester február és március hónapban nem ülhet a csapatautó volánja mögé versenyen.
 
Armstrongot is megbüntették a Tour után 2010. október 30. 13:22 A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) fegyelmi bizottsága büntetéseket szabott ki a Radio Shack tagjaira, többek között Lance Armstrongra és Johan Bruyneel csapatvezetőre, az idei Tour de France utolsó szakaszán hordott szabálytalan mez miatt.
 
Bruyneel bocsánatkérése az UCI-bíróktól 2010. július 29. 10:20 A Radio Shack csapatfőnöke, Johan Bruyneel súlyosan megsértette a Tour de France záró szakaszán az UCI-bírókat, miután szabálytalannak ítélték a rákbetegekért folyó kampány jegyében áttervezett csapatmezeket.
 
Botrány: a Shack lemaradt a Vueltáról 2010. június 15. 11:48 Tegnap a Vuelta szervezőirodája, az Unipublic kihirdette a szeptemberi spanyol körversenyre meghívott 22 csapat listáját, akik között nem szerepel Lance Armstrong szuperteamje, az 1. osztályú Radio Shack.
 
Chat Johan Bruyneel sztármenedzserrel 2009. december 30. 16:06 Johan Bruyneel, az Armstronggal frissen alakult országúti szuperteam, a Radio Shack menedzsere nyilvános chatre hívta a spanyol El Mundo olvasóit. A kilencszeres Tour-győztes csapatvezető, aki egyébként Spanyolországban, Madridban él, közel húsz kérdésre válaszolt, megtudhattuk, hogy versenyző korában az 5 tourt nyerő Miguel Induraint tisztelte legjobban ellenfelei közül, csapatvezetőként Manolo Saiz – az OP doppinbotrány ellenére is – a példaképe, kedvenc sikere pedig még mindig az első Tour győzelem.
 
Bruyneel: Contadornak nem kellett menni 2009. július 23. 08:24 Johan Bruyneel a királyetap után úgy nyilatkozott, Contadornak nem kellett volna támadnia az utolsó emelkedőn, ha nem teszi, könnyen elfoglalhatták volna a csapat tagjai - Contador, Armstrong és Klöden - az összetett dobogó első három helyét. A belga csapatvezető viszont előre tekint, a legfőbb cél a Tour győzelem. és ebből a szempontból újabb lépést tettek előre:
 
Armstrong és Bruyneel új csapatban! 2009. július 21. 21:02 Johan Bruyneel a belga televízióban megerősítette, hogy jövőre nem ő lesz az Asztana csapatvezetője. Az utóbbi hónapokban már nyilvánvalóvá vált, hogy két részre szakadt a csapat: a kazah szponzorok Vinokurovot tolnák kulcspozícióba, Bruyneel viszont Armsronggal közösen képzeli el a jövőt.
 
Bruyneel: Armstrong bármire képes lehet 2008. október 22. 19:22 Csapatfőnöke, Johan Bruyneel szerdán úgy nyilatkozott, továbbra is kérdéses Lance Armstrong szereplése a világ első számú kerékpárversenyén, a Tour de France-on. A szakember elmondta, fizikálisan képesnek tartja versenyzőjét a végső sikerre. Az amerikai, visszatérésének bejelentésekor még egyértelműen kijelentette, a nyolcadik sikerére hajt Franciaországban, ám azóta jelezte, részt vesz élete első Giro d'Italiáján, azóta fedi homály indulását a rangos viadalon.