KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JACKSONVILLE JAGUARS"
Nem Superman, fennrekedt a kabalaállat! 2009. december 20. 23:26 VIDEÓ! Sok tízezer néző láttára percekig lógott a levegőben, több tíz méter magasan a Jacksonville Jaguars amerikaifutball-csapatának kabalafigurája, Jaxson de Ville egy decemberi NFL-meccs előtt. A közönség kedvence az eredményjelző tábláról "repült be" fejjel lefelé a játéktér fölé hangos ováció kíséretében. A produkció eddig hibátlan volt, csak a leereszkedés nem jött össze, egy kicsit meg is csúsztatta a programot Jaxson.
 
A Colts túlélte a Jaguárok támadásait 2008. december 19. 09:09 Az NFL 16. fordulójának előrehozott mérkőzésén Floridában a Jacksonville Jaguars az Indianapolis Colts csapatát fogadta. A Colts korábbi Super Bowl-győztes és Pro Bowler irányítója, Peyton Manning nagyszerűen kezdte a meccset, az első 17 passza sorozatban sikeres volt. Csapata mégsem tudott előre haladni, mert a Jaguárok védelme nagyszerűen olvasta a rövid passzjátékokat és sorozatban megállította a vendégek támadóegységét.
 
A címvédő legyőzése elég a playoffhoz? 2008. december 15. 10:07 Az utolsó pillanatokban dőltek el a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL) alapszakaszának 15. mérkőzései. Az AFC Keleti csoportjának mindhárom élen álló tagja nyert, így még nyitott a kérdés a rájátszást illetően. A Pittsburgh Baltimore-i győzelmével már biztos továbbjutó, sőt, a rájátszás első hetén pályára sem kell lépniük.
 
A Titánokra emlékeznek az NFL-ben 2008. december 7. 23:52 Vízválasztó hétvégéhez érkezett a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL). A 14. játékhét után három csapat már bejutott a rájátszásba, a többiek pedig ádáz küzdelmet vívnak a wild-card pozíciókért. A Green Bay Packers és a Buffalo Bills pedig lemondhattak playoffos álmaikról, a New England pedig kapaszkodik a vastagodó szalmaszálba.
 
Amerikai futball, NFL: későn ébredtek a Jaguárok Houstonban 2008. december 2. 07:59 A tengerentúli amerikai futball-bajnokság (NFL) alapszakaszának tizenharmadik fordulójában a Houston Texans csapata hazai pályán tizenhárom ponttal diadalmaskodott a Jacksonville Jaguars ellen.
 
Hat év után újra döntetlen az NFL-ben! 2008. november 17. 04:00 Továbbra is őrzi veretlenségét az idény meglepetéscsapata a tengerentúli profi amerikai futball-bajnokság (NFL) alapszakaszában. A Tennessee Titans káprázatos második félidei játékkal győzte le csoportriválisát, a Jacksonville Jaguarst. Szintén csoportderbin tudott diadalmaskodni a Green Bay Packers, az Indianapolis Colts és a Dallas Cowboys. Eközben hatalmas csoportversengések zajlanak az első helyekért...
 
Kikapott, de élen a New England 2008. november 3. 09:15 Bár kikapott az Indianapolis Colts otthonában, mégis első helyre lépett csoportjában a New England Patriots az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) kilencedik játékhete után. Az eddigi meccseken fantasztikusan szereplő Tennessee Titans együttesének hosszabbításra volt szüksége, hogy legyűrje a Green Bay Packerst.
 
A tökéletes Tennessee tovább tarolhat 2008. november 2. 10:38 Rangadókkal tűzdelt hétvége elé nézhetnek az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) szerelmesei ezen a héten. Az eddig hibátlanul teljesítő Tennessee Titans az acélos Green Bay Packersszel találkozik. A címvédő New Yorks Giants csoportrangadóra készül a Dallas Cowboys ellen, míg az Indianapolis Colts csapata éppen aktuális örökrangadóját játssza a New England Patriotsszal.
 
Pittsburghi acélt hajlítottak az Óriások 2008. október 27. 14:37 Kőkemény mérkőzésen sikerült győznie a címvédő New Yrok Giants csapatának a Pittsburgh Steelers otthonában. A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) nyolcadik játékhetén újabb bravúros győzelmet produkált a Miami, magához tért a New England és a Dallas védelme is megtanulta, hogy illik játszani, ha a kezdőirányítójuk sérült.
 
NFL: kiengedték a kórházból a Jacksonville meglőtt játékosát 2008. október 14. 15:53 Hétfőn kiengedték a kórházból Richard Collier-t, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Jacksonville Jaguars egyik játékosát, aki szeptember elején egy lövöldözés során megbénult.