KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERSTE_TOUR"
Erste Tour Budapest: kronó a belvárosban 2011. július 25. 08:49 A legnagyobb országúti amatőr versenysorozat, az Erste Tour résztvevői számára valódi jutalomjátékkal kedveskedtek a szervezők: egy kilenc kilométeres egyenkénti időfutam keretében – érintve a Parlamentet – ugyanazon az exkluzív helyszínen versenyezhettek, mint az Europe Tour sorozatba tartozó Budapest GP nemzetközi mezőnye, ráadásul ugyanazon a napon, amikor a világ legnagyobb kerékpárversenye, a Tour de France is véget ért!
 
Erste Tour Tihany - videóval frissítve 2011. június 19. 19:30 Az idén a Balaton Team színeiben ismét nyeregbe pattanó, korábbi országúti bajnok Arany Gábor győzelmével ért véget az Erste Tour Tihany, a háromfordulós sorozat összetettjét pedig a Bátorfi Team menője, Fejes Gábor nyerte.
 
Hengerelt Gyömrőn a Balaton Team 2011. május 29. 22:55 A Balaton Team taktikus versenyzését követően Müllner Zoltán győzelmével ért véget az amatőr kerékpáros versenysorozat, az Erste Tour második, gyömrői állomása, a hölgyek között Kenyó Anita (Bátorfi – Agria KTK) volt a leggyorsabb, aki a férfiak között is előkelő helyen érkezett.
 
Exkluzív versennyel bővül az Erste Tour 2011. május 19. 18:23 Időfutam Budapest belvárosában! Különleges meglepetéssel készülnek az idei Erste Tour résztvevői számára a versenysorozat szervezői. Július utolsó előtti hétvégéjén exkluzív helyszínen, a pesti alsó rakparton, az Erste Bank Hungary Zrt. székháza és az Országház közötti szakaszon zajlik majd a mintegy 9 km hosszú egyenkénti indításos időfutamverseny. A versennyel azonos pályán végződik aznap kora délután a nemzetközi versenynaptárban szereplő UCI 1.2 kategóriás Budapest Nagydíj.
 
Erste Tour: Fejes Gábor sikere - videó 2011. április 17. 22:45 Népes mezőny vágott neki a legnagyobb hazai amatőr kerékpáros versenysorozat első állomása, az Erste Tour Esztergom 122 kilométeres távjának, aminek végén az egri Bátorfi-Agria KTK bringása, Fejes Gábor örülhetett, szólógyőzelmet aratva.
 
Erste Tour Gyömrő május végén - kiírás 2011. március 23. 10:06 Az amatőr bringások körében is népszerű gyömrői országúti viadal, a Giant Kupa idén a tavalyi nagy sikerű amatőr versenysorozat, az Erste Tour keretein belül kerül megrendezésre. Az esztergomi forduló (Erste Tour Esztergeom, április 17.) után az Erste Tour Gyömrő lesz a második állomás, május 29-én. Az alábbiakban a hivatalos versenykiírás olvasható:
 
Újra indul az Erste Tour 2011. március 4. 13:41 Az Erste Bank Hungary jóvoltából idén is kiemelkedő összdíjazású, három fordulóból álló amatőr verseny-sorozat színesíti a hazai kerékpáros-versenynaptárt. Az Erste Tour a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetséggel szoros együttműködésben, kipróbált és tapasztalt szervezőgárdák bevonásával valósul meg idén is, ami garanciát jelent a versenysorozat kimagasló sportszakmai színvonalára.
 
Erste Tour: 2 milliónyi díj lelt gazdára 2010. augusztus 28. 20:53 Összesen 2,2 millió forint értékű nyereményt adtak át az Erste Tour amatőr országúti kerékpárverseny résztvevőinek 2010. augusztus 27-én a névadó szponzor Erste Bank székházában. A verseny fődíját, a 840 ezer forint értékű Scott kerékpárt Sikari Gábor nyerte.
 
Véget ért az Erste Tour - Videó és fotók 2010. július 27. 12:41 Szerencsen rendezték az országúti amatőr versenysorozat harmadik, záró fordulóját. A 81 kilométeres, körpályás versenyen Dancs Márton volt a leggyorsabb, a hölgyek között Nagy Enikő ért elsőként célba.
 
Erste Tour Tihany - videóval frissítve! 2010. június 14. 16:31 A nyár eddigi legmelegebb hétvégéjén került sor az Erste Tour amatőr kerékpáros versenysorozat második állomására. Az Erste Tour Tihany különlegességét az adta, hogy bár az utóbbi években megszokott tihanyi körpályán zajlott a verseny, de a befutó egy sokkal nehezebb, meredekebb emelkedőn került kialakításra, 20 %-os részekkel, ami egyesek számára gyilkosnak bizonyult a 38 fokban.
 
Következő »