KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BMC_RACING_TEAM"
Belviszály lehet a bringás superteamben? 2011. október 31. 09:47 Miután a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség elnökétől, Pat McQuaid-től ünnepélyes keretek között megkapta a világelsőségért járó trófeát, a belga Philippe Gilbert érdekes dolgot nyilatkozott a 2012-es Párizs-Roubaix klasszikussal kapcsolatban…
 
Gilbert is? A BMC lehet az új superteam! 2011. augusztus 11. 16:49 Miközben az utóbbi időben a Lotto és a Quick Step csapatok összeolvadása okán adtunk általában hírt a klasszikuskirály, Philippe Gilbert jövőjével kapcsolatban, most meglepő fordulatról számolhatunk be.
 
Evans rekordöreg Tour-győztes lenne... 2011. február 28. 20:42 A két második hellyel is büszkélkedő ausztrál Cadel Evans még mindig nem mondott le nagy álmáról, a sárga trikóról, aminek szellemében a BMC sportvezetőjével, John Lelangue-val nyilvánosságra hozták idei programját, amiben a megszokottnál kevesebb versenynap szerepel a Tour de France rajtjáig.
 
Evans törött könyökkel szenvedett ma! 2010. július 13. 22:03 A BMC csapat a Tour 9. szakaszának befutója után nem sokkal nyilvánosságra hozta, hogy a szakaszt sárga trikóban kezdő Cadel Evans törött könyökkel versenyzett.
 
Evans: a sárga trikó sebezhetőbbé tett 2010. július 13. 20:08 Nagyot fordult a világ az ausztrál Cadel Evans-szel, vasárnap még a sárga trikónak örülhetett, ma pedig hasonló mélypontot élt át, mint amikor hajdanán, élete első Giróján elveszítette a rózsaszínű trikót. A világbajnok így nyilatkozott drámájáról:
 
Horror a Tour-nyitányon 2010. július 3. 23:09 A svájci Matthias Frank és a portugál Manolo Cardoso is óriásit esett a Tour de France rotterdami prológján, a nedves aszfalton. A bukás után még mindkét versenyző visszaült a bringára letekerni a maradék kilométereket a folytatás reményében.
 
Cancellara a BMC-re cserélheti a Saxót 2010. június 29. 21:24 Szorul a hurok a Saxo Bank csapatvezetője, Bjarne Riis nyaka körül, nem elég, hogy még nem talált szponzort a következő szezonra, versenyzőiről is folyamatosan jelennek meg az „átigazolási pletykák”.
 
Giro: Evans-nek minden baja volt 2010. május 29. 07:55 Lehet, hogy David Arroyo veszítette el a Giro d’Italia 19. szakaszán a rózsaszínű trikót, az igazi vesztes, talán mégis az ausztrál világbajnok,Cadel Evans, akinek a Mortirolo előtt még volt valamennyi reális esélye Ivan Bassóval és a Liquigas csapatával szemben. Tegnap azonban Evans is kipontozódott, és hátránya már 4 perc az új rózsaszínű trikóshoz képest. A világbajnok a 19. szakasz után így értékelte a döntő jelentőségű napot:
 
Iszonytató szakasz a Girón, Evans nyert 2010. május 15. 17:17 Hosszú időre emlékezetes szakaszt láthatott ma, aki végignézte a Giro d’Italia közvetítését. Minden összeesküdött a kerékpárosok ellen: a szervezők által kijelölt burkolat nélküli makadámutakat az egész napos eső változtatta sártengerré, a cél előtti 10 kilométer hosszú emelkedőt ne is említsük…
 
Interjú Evans-szel a Giro startja előtt 2010. május 5. 22:46 A regnáló világbajnok, az ausztrál Cadel Evans adott interjút pár nappal a Giro d’Italia rajtja előtt. A BMC kapitánya a körverseny egyik fő esélyese, ráadásul Pellizotti kiválásával a Liquigasból nőttek is győzelmi esélyei. Evans 2002-ben már érzhette, milyen a rózsaszínű trikóban tekerve, de akkor zöldfülűként emlékezetes betlit mutatott be a végjátékban, negyed órát kapva az utolsó hegyen. Azóta eltelt 8 év és a világ egyik legjobb GT-menőjeként tartjuk számon.