Cancellara a BMC-re cserélheti a Saxót

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 29. 21:24
Szorul a hurok a Saxo Bank csapatvezetője, Bjarne Riis nyaka körül, nem elég, hogy még nem talált szponzort a következő szezonra, versenyzőiről is folyamatosan jelennek meg az „átigazolási pletykák”.


Ezúttal a világ legjobb tempómenőjét, az időfutam olimpiai- és háromszoros világbajnok Fabian Cancellarát hozták hírbe hazája, Svájc legerősebb csapatával, a BMC-vel, mint lehetséges opciót 2011-re.

A BMC menedzsere, Andy Rhis nem cáfolta a hírt: „Szeretnénk a sorainkban tudni Cancellarát, de tudunk várni.” A svájci klasszist 2011-ig szerződés köti a Saxo Bankhoz, ám ha szponzor hiányában jövőre meghiúsulna a ProTour bejegyzés, Cancellara szabadon igazolható státuszba kerülne.

A dán Bjarne Riisnek azonban úgy tűnik, Schleckék lehetséges kiválása és hasonló hírek után még nehezebb dolga lesz a szponzorszerzéssel. Kicsit úgy tűnik, mintha egyenesen a dán csapatvezető munkájának ellehetetlenítésére menne ki a játék a megszaporodott negatív sajtóhírekkel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az új "Schleck-csapat" a Saxo Bank vége?
Egyre több hitelt kell adnunk annak a teóriának, miszerint Andy és Frank Schleck köré épülhet jövőre egy új profi kerékpáros csapat, a jelenlegi Saxo Bank alapjain. ...
Tovább a teljes cikkhez »