KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BATORFI_AGRIA_KTK"
A Bátorfi-duó a páros időfutam-bajnok 2011. szeptember 11. 20:43 A Bátorfi Team duója, a világbajnokság U23 időfutam számában induló Fejes Gábor és párja, Kónya Tamás nyerték ma a Rajka térségében rendezett páros időfutam-bajnokságot, 24 kilométeres távon, egy perccel verve az Ora-Hotels párosát, Lovassy Krisztiánt és Cziráki Istvánt.
 
Orbea Onix teszt Fejes Gábor tollából 2011. június 25. 09:38 Fejes Gábor versenygépéről, a némi tuningon átesett Orbea Onix-ról olvashatunk a Bátorfi Team versenyzőjének tollából, az eddigi tapasztalatai alapján.
 
Fejes nyerte a GP Krupinát Szlovákiában 2011. május 2. 09:17 Az U23 időfutam-bajnoki címvédő, Fejes Gábor a hétvégén Szlovákiában versenyzett és nyert a GP Krupina országúti viadalon. A Bátorfi-Agria KTK versenyzőjének beszámolója a győzelemről:
 
Újabb Bátorfi-henger az Amatőr Kupában 2011. április 24. 22:47 A hazai amatőr kerékpáros versenysorozat ötödik állomásán, a pétfürdői időfutamon – most már szokás szerint – az egri Bátorfi-Agria KTK bringásai vitték a prímet, a férfiak között megszerezve az abszolút első három helyet, a csapat színeiben debütáló ex-országúti bajnok Kenyó Anita révén pedig a legjobb női időt is jegyezték.
 
Erste Tour: Fejes Gábor sikere - videó 2011. április 17. 22:45 Népes mezőny vágott neki a legnagyobb hazai amatőr kerékpáros versenysorozat első állomása, az Erste Tour Esztergom 122 kilométeres távjának, aminek végén az egri Bátorfi-Agria KTK bringása, Fejes Gábor örülhetett, szólógyőzelmet aratva.
 
Hármas Bátorfi-siker a tarjáni kronón 2011. április 3. 20:40 Fejes Gábor, Kónya Tamás és Lengyel Gábor hajtották a legjobb időket a Tarján és Bajna közötti Stop Cukrászda Időfutamon, az Amatőr Kupa 3. állomásán. A Bátorfi-Agria KTK így három forduló után 100 százalékos az amatőr sorozatban.
 
Kettős Bátorfi-siker a kisoroszi kronón 2011. március 27. 18:35 A megszokott Tahitótfalu-Kisoroszi távon került ma sor az amatőr országútisok Időfutam Budapest Bajnokságára, melyen az idén alakult Bátorfi-Agria KTK versenyzői, Fejes Gábor és Lengyel Gábor vitték a prímet.
 
A Bátorfi-Agria KTK impozáns bemutatója 2011. február 23. 18:53 Kamerák kereszttűzében Eger Megyeháza Telekessy-dísztermében mutatkozott be sajtótájékoztatón a város frissen alapított kerékpáros csapata. A prezentáció az elnök, dr. Bátorfi Béla köszöntőjével kezdődött.
 
Zöld-fehér bringás klubra koccinthatunk! 2011. február 8. 10:45 Új magyar kerékpáros csapattal színesedik a mezőny 2011-re, a zöld-fehér Bátorfi-Agria KTK az egyik legjobb 23 év alatti versenyzőnkre, a tavaly még az egyetlen hazai profi gárdát erősítő Fejes Gáborra épül, kiegészítve rutinosabb bringásokkal, amatőr sorral, valamint triatlonosokkal.