KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AEGON_CYCLING_TEAM"
Aegon hármas befutó a Tour de Velencén 2011. július 30. 21:12 Az Aegon Cycling Team nagyon jó formában versenyző kerekese, Vígh Zoltán nyerte az első ízben rendezett Tour de Velence országúti kerékpárversenyt, izgalmas futamon, ahol az aegonosoknak sikerült felülkerekedni a Balaton Team bringásain.
 
Budapest GP: az Aegon Team beszámolója 2011. július 25. 13:50 Vasárnap 11 órakor Isaszegről rajtolt a Central European Tour Budapest GP elnevezésű UCI 1.2-es viadala. A szombati mezőny állt oda a 125 kilométeres táv rajtjához, ahol a Szerb Válogatott nem tudott rajthoz állni, mert az éjszaka ismeretlenek ellopták a csapat teljes felszerelését. Az AEGON Cycling Team is a szombati csapatával: Szabó-Biczók Márton, Kiss Gergely, Pintér Tamás, Molnár István, Verebélyi Viktor és Vígh Zoltán állt a rajtvonalhoz.
 
Az Aegon Cycling Team a CET-Miskolc GP-n 2011. július 24. 08:23 Szerencsről ágyúszóra rajtolt a Central European Tour Miskolc GP UCI 1.2 –es viadala, amelyen az AEGON Cycling Team színeit Szabó-Biczók Márton, Kiss Gergely, Pintér Tamás, Molnár István, Verebélyi Viktor és Vígh Zoltán képviselték.
 
3 magyar csapat a Szebeni Körversenyen 2011. július 6. 09:20 Három magyar csapat részvételével veszi ma kezdetét az Europe-Tour sorozatba tartozó UCI 2.2 kategóriás Szebeni Körverseny, ahol jó lehetőség nyílik a mieinknek Europe-Tour ranglistapontok gyűjtésére az olimpiai kvalifikáció reményében.
 
Pintér pimaszul jól ment a Szerb Körön 2011. június 20. 08:57 A 19 éves Pintér Tamás, az Aegon Cycling Team versenyzője fantasztikus hajrát produkált a Szerb Körversenyen, első országúti szezonjában két 4. helyezést szerzett erős mezőnyben az UCI 2.2 kategóriás Europe-Tour viadalon! Beszámoló az utolsó három szakaszról:
 
Szerb Kör: Molnár Pisti Furlan kerekéről 2011. június 17. 08:58 Az olasz Angelo Furlan második győzelmét szerezte a negyedik szakaszon! A Szerb körverseny idei leghosszabb szakaszára került sor csütörtökön: 233 kilométert kellett a kerékpárosoknak teljesíteniük.
 
Az Aegon Team a Szerb Kör 2. etapjáról 2011. június 14. 23:01 A Manisaspor kerekese Kasa Gábor nyerte a Szerb Körverseny második, brutális emelkedőkkel tarkított szakaszának befutóját, az Aegon Cycling Team kerekesei közül is mindenki célba ért.
 
Furlan-győzelemmel kezdődött a Szerb Kör 2011. június 13. 23:21 A Credit Agricole és a Lampre egykori sprintere: Angelo Furlan nyerte a Szerb Körverseny első szakaszát! Az olasz sztársprinter a mezőnyhajrán bizonyult jobbnak Tom Meeusen (Telenet Fidea) és Alexej Lyalko (Astana Track) előtt!
 
Aegon Cycling Team a Szerb Körversenyen! 2011. június 11. 22:39 Vasárnap Szerbiába utazik az AEGON Cycling Team első sora és részt vesz a hétfőn rajtoló hét napos Szerb Körversenyen! A csapat színeit: Molnár István, Kiss Gergely, Rónaszéki Balázs, Verebélyi Viktor, Pintér Tamás és Vígh Zoltán kéviselik. A csapat vezetői Árvai Attila és Molnár Tamás lesznek.
 
Küzdelem az elemekkel – Kínok Kínja 2011. május 16. 10:47 Az időjárás jelentősen megnehezítette az idei Kínok Kínja indulóinak dolgát, lévén, hogy ködös, felhős idő várta őket a rajtnál, majd röviddel a rajtot követően elkezdett esni az eső és lehűlt a levegő. A versenyen az AEGON Cycling Team nem kevesebb, mint 19 fővel képviseltette magát.
 
Következő »